Adidas predstavil nový model tenisiek.

Redakcia | 7. júl 2017
Adidas predstavil nový model tenisiek.

Pred necelým polrokom priniesla značka adidas na trh exkluzívny model bežeckých tenisiek UltraBOOST X navrhnutých špeciálne pre ženy. Teraz prichádzajú v novom farebnom prevedení. Nové UltraBOOST X v pútavej modrej farbe ponúknu ženám možnosť počas behu odlíšiť sa od ostatných.

Bežecká sezóna je v plnom prúde, a vy ste ešte stále nenašli ten správny outfit, v ktorom sa nie len dobre cítite, ale dodáva vám aj na sebavedomí? Ružová, čierna, šedá, všetko farby, ktoré zaplavujú bežecké outfity. Odlíšte sa z davu bežkýň pútavým dizajnom tmavomodrých tenisiek UltraBOOST X, s ktorými podáte tie najlepšie bežecké výkony.

Pútavý dizajn vs. dokonalá funkčnosť

Dizajn tenisiek UltraBOOST X vychádza z prirodzenej siluety ženského chodidla a zabezpečuje jeho maximálnu podporu počas behu. Vďaka inovatívnej technológii ARAMIS adidas dokázal určiť, v ktorých miestach potrebuje ženské chodidlo najväčšiu podporu počas behu a kde, naopak, potrebuje priestor pre voľný pohyb.

Priedušný pletený zvršok tenisky Primeknit príjemne obopína chodidlo, no zároveň ho nelimituje v pohybe. Špička modelu je vyrobená z výpletu, ktorý je najpriedušnejší z celej tenisky, čo ocenia vaše chodidlá najmä počas horúcich letných dní.

S teniskami UlTRABOOSTX sa nemusíte báť ani tvrdého mestského terénu, s medzipodrážkou tvorenou techonológiou BOOST™ to hravo zvládnete. Ich mäkké výplne nielen dopady tlmia, ale aj odovzdávajú energiu späť. Tenisky UltraBOOST X sa jednoducho neustále prispôsobujú meniacemu sa tvaru ženských chodidiel počas behu.

Posilnite svoje sebavedomie behom v teniskách, ktoré vás nesklamú ako po dizajnovej, tak po funkčnej stránke. Prekvapte, odlíšte sa a ukážte nielen milovníčkam behu, že modrá farba v spojení s inovatívnou technológiou má miesto aj medzi exkluzívnymi ženskými športovými kúskami. Prekonávajte svoje limity a dosahujte čo najlepšie výkony práve s teniskami UltraBOOST X v tmavomodrom prevedení.

Pre ďalšie informácie prosím kontaktujte:

  • Petra Konáriková, Dominika Mináriková
  • SEESAME Communication Experts
  • Tel.: +421 908 700 543,
  • +421 917 915 282
  • E-mail: konarikova@seesame.com, minarikova@seesame.com 

Fotogaléria