Fitshaker vyzýva všetky ženy: Získajte sexy postavu do plaviek!

redakcia FIT štýl | 27. apríl 2017
Fitshaker vyzýva všetky ženy: Získajte sexy postavu do plaviek!

Webová aplikácia Fitshaker.sk ponúka overený a účinný návod na schudnutie a formovanie postavy. Fitshaker je online fitko pre ženy. Na výber je viac ako 15 programov (joga, pilates, HIIT, gravit joga, mammy fitness, sexy body, loca dance, a ďalšie), pričom každý program obsahuje desiatky cvičebných videí zostavených na každý deň, ktoré natočili top slovenské a české trénerky.

Cvičenie doma je jednoduché. Inštruktorky vo videách nielen naučia správne cvičiť, ale aj radia ako správne dýchať a udržujú cvičiacu v plnom nasadení až do konca.

„Podarilo sa mi zhodiť 6 kíl a hlavne to bolo vidieť na oblečení. Celkovo ma to nabilo energiou a každým razom som sa tešila na cvičenie. Aj keď boli aj tie náročnejšie tréningy, ale s motiváciou každej cvičiteľky sa to dalo zvládnuť s úsmevom na tvári :-)“, prezradila Tatiana (29 r.), ktorá sa zapojila do Novoročnej výzvy 2017.

Pre koho je určená 60-dňová Výzva do plaviek?

Fitshaker vyzýva úplne každú ženu, ktorá má odhodlanie pracovať na sebe, chce upraviť svoje stravovacie návyky, chce sa konečne cítiť vo svojom tele skvele, a nejde jej iba o dočasné schudnutie, ale trvalú zmenu životného štýlu.

Stačí sa zapojiť do Výzvy do plaviek a vydať sa po ceste za svojím zdravším a krajším JA. 

3 piliere, na ktorých je výzva postavená:

1. Každodenné CVIČENIE podľa Fitshaker videí – Na každý deň je pripravený 1 videotréning s profi inštruktorkou. Denne cvičiacej bude stačiť do 30 minút času a pripojenie na internet. Celý 2-mesačný tréningový plán je zostavený na redukovanie váhy a formovanie postavy.

2. Jedálniček, recepty a zdravé STRAVOVANIE – Ako zdravo a vyvážene jesť? Stravovací manuál ukáže základy, podľa ktorých si cvičiaca jednoducho nastaví svoj jedálniček, presne podľa vlastnej chuti. Každý týždeň ju čaká vzdelávacie video, tešiť sa môže aj na články a zdravé recepty priamo vo svojom e-maile.

3. Poriadna MOTIVÁCIA – Fitshaker tím motivuje členky, odpovedá na otázky a individuálne s nimi komunikuje a pomáha im. V udalosti na facebooku cvičiace živo diskutujú, radia si, pomáhajú si, a podporujú sa.

Mamička na materskej dovolenke Veronika (26 r.) sa teší do ďalšej výzvy: „Moja motivácia zapojiť sa do výzvy bola hlavne vrátiť sa k zdravému životnému štýlu, aby som mohla byť dobrým príkladom pre svojho syna. Chcem ho odmala viesť k správnym stravovacím návykom a pravidelnému pohybu, a keď bude mať za príklad rodičov, myslím, že to bude tá najlepšia motivácia i pre neho, a bude to brať ako samozrejmosť.“

Ako sa zapojiť do Výzvy do plaviek? Stačí navštíviť stránku sexypostava.sk a pridať sa čo najskôr. Registrácia je možná len do 1.5.2017!