Jednoducho ZORA! Vyhrajte FIT pobyt so Zorou Czoborovou.

Redakcia | 27. február 2017
Jednoducho ZORA! Vyhrajte FIT pobyt so Zorou Czoborovou.

V marcovom Fit štýle môžete súťažiť o FIT pobyt so Zorou.

Na Fit pobytoch sa snažím klientom odovzdať všetky moje skúsenosti, nielen čo sa cvičenia týka, ale aj všetko, čo viem o výžive, pitnom režime, doplnkoch výživy, ako správne dýchať...

Ako vyzerá taký Fit pobyt so Zorou? Na čo sa môžeme tešiť?

"V podstate sú to také pionierske tábory pre dospelákov, samozrejme, vo väčšej miere sú klientky ženy, ktoré idú na pobyt samy alebo s kamarátkou, kedy k relaxu patrí aj to, že doslova „vypadnú“ od rodiny, oddýchnu si od partnera, detí, povinností".

"Takže, celý deň sa niečo deje, čas je, samozrejme, aj na posedenie pri kávičke alebo, keď sme v zahraničí, ideme na celodenný výlet loďou na nákupy, či obzrieť si historické krásy danej oblasti, za večernou zábavou, spoznávame miestne vychytené reštaurácie.  V Thajsku sme mali napríklad možnosť naučiť sa od miestnych kuchárok variť.

Čiže, program je naozaj bohatý. Zo zahraničných destinácií vyberám naozaj len tie, ktoré mám odskúšané po všetkých stránkach, takže aj viem čo stojí za to vidieť alebo vyskúšať".

A Slovensko? Ktoré hotely sú medzi klientkami obľúbené?

"Fit pobyty na Slovensku sú veľmi populárne. "Veľmi, veľmi obľúbený je napríklad Hotel Chopok, ktorý je špecifický tým, že má dva krásne welnessy, dokonca majú na streche hotela bazén, v ktorom keď človek pláva, má výhľad na les. A tento hotel sa ešte pýši aj vynikajúcou zážitkovou kuchyňou založenou na princípoch zdravej výživy".

Vyhraj FIT pobyt so Zorou vo Wellness Hoteli Chopok

Podrobnosti o súťaži sa dozviete v Marcovom FIT štýle, ktorý je už v predaji.