Ochutnajte letné dvojčíslo FIT štýlu.

redakcia FIT štýl | 7. júl 2017
Ochutnajte letné dvojčíslo FIT štýlu.

Že ho ešte nemáte? Chyba! Ponúkame vám malú ochutnávku z tém, ktoré v letnom dvojčísle nájdete...

Dáte si ŽELÉ?

Gumené medvedíky, želé koláčiky či aspik majú svojich milovníkov po celom svete. U detí sú stále obľúbené gumové cukríky, no i dospelí sa radi vracajú do detských čias a s istou dávkou nostalgie si na nich pochutia. Popularita želé snáď nikdy neklesne. Dokonca posledné mesiace sa na internete začali objavovať recepty na zdravšie verzie gumových maškŕt.

Viete však, čo v skutočnosti želé je a čo gumoví mackovia obsahujú?

  • Vedeli ste, že želatínové alebo gumové cukríky sa poväčšine vyrábajú iba z bravčovej želatíny? Jednoduchšie sa totiž nalievajú do formy.
  • Pozor! Americkí vedci upozorňujú, že tieto medvedíky môžu v žalúdku detí „nabobtnať" do neuveriteľných rozmerov.
V letnom dvojčísle nájdete recept na ovocných gumových macíkov.

A TROCHU Z INÉHO SÚDKA: 

Omladnite bez skalpela!

Ak si myslíte, že mladosť, vitalitu a pevné kontúry vašej tváre docielite len drahými kozmetickými prípravkami, prípadne zásahmi šikovného plastického chirurga, tento článok vás vyvedie z omylu. A presne to je jeho poslaním: za trošku námahy a vytrvalosti dosiahnete to, po čom – neomylne – túži každá žena: vyzerať mlado a krásne.

Tvárová gymnastika
Krása a mladosť – vo vlastnej réžii

Pojem, ktorý sa dostáva do povedomia aj u nás a začína byť hitom. Jediné, čo potrebujete je trpezlivosť a svedomitý prístup. Cieleným a vedomým posilňovaním svalov na tvári, ktorého základmi sú jogové asány, dosiahnete spevnenie kontúr tváre, prekrvenie a posilnenie.

Dozviete sa aj to, ako tvárová gymnastika funguje a prečo séra a krémy nefungujú.

Tvárovú gymnastiku, to, ako funguje, čo všetko dokáže vyriešiť, ale aj ako ju cvičiť a čo nezanedbať vám priblíži jej certifikovaná lektorka Iveta Štecová (44).

Posúďte sami, že na svoj vek rozhodne nevyzerá... (www.tvarova-gymnastika.sk)

Čo si o drahých, zázraky sľubujúcich krémoch myslí Iveta? „Krémy sú dôležité. Poskytnú hydratáciu a výživu, ale ešte nevymysleli krém, ktorý by vedel vylepšiť svalový tonus pokožky. Tvárová gymnastika je prirodzeným a bezbolestným riešením následkov starnutia pokožky.“

Základný kurz u Ivetky obsahuje cviky, ktoré sú alfou a omegou cvičenia. Ich nuansy, vylepšenia, ale aj upozornenia, ako ich cvičiť správne, nasmerovanie – to všetko od certifikovanej lektorky môžete očakávať. A čo je lepšou vizitkou, ako samotná lektorka, ktorá vyzerá naozaj fantasticky?

Nenechajte si újsť všetky šťavnaté informácie z letného FIT štýlu!

Predplaďte si nás a ušetrite! 

Fotogaléria