Krása články

celulitída, pomarančová koža, pružná pokožka, ako sa zbaviť celulitídy

CELULITÍDA trápi aj štíhle a aktívne ženy

Pomarančová koža na bruchu, stehnách či zadku sa vyskytuje u 80 % žien. Majú ju mladé baby v dvadsiatke, sebavedomé tridsiatničky, vnútorne vyrovnané a aktívne štyridsiatničky a, samozrejme, aj väčšina tých starších, keďže s pribúdajúcim vekom sa celulitída vyskytuje častejšie a jej stav sa postupne zhoršuje. Čítať viac..

SOS, pery v zime, vysušené pery, popraskané pery

SOS pre suché pery v zime

Mrazivý vietor, teploty hlboko pod nulou, nízka vlhkosť vzduchu a prechody z vykúrených priestorov von, do zimy. To všetko poškodzuje prirodzenú lipidovú vrstvu pokožky, ktorá ju chráni pred vysušovaním. Čítať viac..

vymeniť váhu za meter, krajčírsky, meranie, hmotnosť, diéta, chudnutie, obraz, telo, vnímanie, kilá, priberanie, diétovanie, ako schudnúť správne, distribúcia tuku v tele

Vymeňte váhu za krajčírsky meter

Či je to už klišé alebo nie, jednoducho je to tak, že si ľudia dávajú predsavzatia. Veľká väčšina z nich súvisí so zmenou životného štýlu. Úplná klasika je snáď: prestať fajčiť, schudnúť, lepšie sa stravovať a piť menej alkoholu. Čítať viac..

domáci peeling

Peeling pokožku rozjasní: Ako si ho pripraviť doma?

Peeling je procedúra odstraňovania odumretých častí kože. Väčšinou sa vykonáva mechanicky pomocou krému alebo gélu, ktorý obsahuje hrubšie čiastočky. Alternatívou je chemický peeling na báze kyselín alebo enzýmov. Skvelý pocit hebkej pokožky si doprajte raz týždenne. Čítať viac..

Pleťové sérum

Pleťové sérum: Ktoré si vybrať?

Niektoré séra sú nositeľom jednej, hlavnej zložky (napríklad vitamín C, A, kyselina hyalurónová) a zameriavajú sa najmä na jeden hlavný problém, zatiaľ čo iné sú kombinované vzorce (napr. peptidy, AHA kyseliny, BHA kyseliny) a riešia celú škálu problémov. Čítať viac..

Krásna žena

Štyridsať plus? Držte sa týchto 7 zásad pre zdravie a krásu

V dvadsiatke a aj v tridsiatke nám telo odpustí víkendové ponocovanie, občasné nezdravé jedlo, aj vynechané tréningy v posilňovni. Po štyridsiatke je to inak – ak chceme byť zdravé, štíhle, spokojné a krásne, musíme na sebe poctivo pracovať po všetkých stránkach. Čo je kľúčom k príťažlivosti? Čítať viac..

Článkov: 180