Tento 50 ročný fotograf zo Singapúru ohromil svet telom 20 ročného mládenca.

boredpanda.com, spracovala Alena Pethoova | 29. júl 2017
Tento 50 ročný fotograf zo Singapúru ohromil svet telom 20 ročného mládenca.
foto: boredpanda.com

Zoznámte sa so singapúrskym fotografom, Chuandom Tanom, pri ktorom sa budete sami seba pýtať, čo robíte zle v živote. Pretože verte, alebo nie, Tan má v skutočnosti 50 rokov. Áno. Vidíte dobre. 50 rokov. A zdá sa, že začína byť mladší každý deň.

Tento sympaťák pritiahol pozornosť celého sveta, keď sa nedávno objavil v článku pre čínsku spravodajskú webovú stránku. Päťdesiatnik, ktorý má viac ako 160 sledovateľov na Instagrame, vlastní fotografickú firmu ChuanDo & Frey.

Asi nie je prekvapením, že sa stal jedným z najpopulárnejších modelov v Singapure od konca 80. a začiatku 90. rokov. Pred tým, ako objavil svoju vášeň pre fotografovanie, mal dokonca krátku kariéru ako spevák.

Takže, aké je jeho tajomstvo? Okrem vynikajúcej genetiky, tiež pravidelne cvičí , ďalej sa vyhýba kúpeľom neskoro v noci a skoro ráno a pravidelne jedáva kuracie Hainan.

Ale niečo nám hovorí, že aj keby sme sa dostali do posilňovne osem dní v týždni a jedli kuracie každý deň po celý život, stále nebudeme vyzerať tak neuveriteľne, ako ten chlap. Ale je to v poriadku. Pretože nie sme žiarliví. Vôbec.

More info: Instagram

Zoznámte sa so singapúrskym fotografom, Chuandom Tanom

 

Možno má telo 20 ročného mládenca, ale verte alebo nie, v skutočnosti má Tan 50 rokov

Pred tým, ako objavil svoju vášeň pre fotografovanie, mal krátku kariéru ako spevák

Takže, čo je tajomstvom jeho vzhľadu?

Žeby genetika? A pravidelné cvičenie.

Viac fotografií nájdete vo fotogalérii.

Fotogaléria