Psychológia a vzťahy články

nástenka vízií a cieľov, plány, plánujte, motivujte sa, ako si vytvoriť nástenku

Motivujte sa: Nástenka vízií a cieľov

Túžite po exotickej dovolenke, vysnívanej práci, novom bicykli alebo, nebodaj, rovno dome? Nemusíte zostať len pri snívaní. Už teraz môžete začať pracovať na tom, aby ste si svoje sny plnili. Samozrejme, neprídu k vám len tak, samé od seba, zatiaľ čo vy budete celé dni ležať doma, na gauči. Je potrebné pre ich splnenie aj niečo urobiť. A začať môžete už tu a teraz. Čítať viac..

francúzsky, parížanky, prečo francúzsky nepriberajú, francúzsky šarm, Quiche Lorraine, recept na Quiche Lorraine

Prečo francúzske ženy nepriberajú?

Z obezity sa stáva novodobá pandémia, kvôli čomu lekári aj výživoví poradcovia bijú na poplach. Francúzsko sa však ešte stále radí medzi krajiny s nižším percentom obezity. Napriek tomu, že vo Francúzsku zjedia azda viac syra a vypijú viac vína než kdekoľvek inde, v krajine Galského kohúta rozhodne nevidíte u žien (a ani u mužov) extrémne vysoké percento obezity, ako je tomu napríklad v USA. Čítať viac..

10 pozitívnych afirmácií na tento rok

10 pozitívnych afirmácií na tento rok

Zmena myslenia a konania ide krok po kroku. Pridajte k svojim novoročným záväzkom aj rituál pozitívnych afirmácií. Váš život dostane nové obrátky. Energia, ktorú venujete afirmáciám sa vám niekoľkonásobne vráti. Posilňujú a ovplyvňujú životné ciele. Čítať viac..

Článkov: 261