Neuveriteľná premena! Aby sa stal mužom, prišiel o svojich priateľov a rodinu.

boredpanda.com. Spracovala: Alena Pethoova | 4. august 2017
Neuveriteľná premena! Aby sa stal mužom, prišiel o svojich priateľov a rodinu.
foto: boredpanda.com

Ak by ste prešli okolo Jaimie Wilson na ulici, pravdepodobne by ste ho považovali za lámača ženských sŕdc. Vypracované telo a hlboké, modré oči. Asi by ste si ani nepomysleli, že je jedným z približne 1,4 milióna dospelých transgenderov žijúcich dnes v USA.

V roku 2015 urobil Jaimie odvážne rozhodnutie. Započal svoju vlastnú transformáciu zo ženy na muža, čím šokoval svoje okolie, odcudzil sa od rodiny a priateľov.

"Spočiatku som sa bál vyjsť na svetlo sveta ako transgender, pretože som nevykazoval žiadne známky, ako hovoria ľudia," píše na Instagram, kde má už viac ako 300 tisíc nasledovníkov. Po 2 rokoch liečby testosterónom, operácii a tvrdej práci v posilňovni sa 21-ročný Jaimie prevtelil do muža, ktorým vždy bol vo svojom srdci.

Hoci jeho premena je ohromujúca, ľudí z jeho predchádzajúceho života, ktorí ho považovali za "príliš ženského", aby sa stal mužom, nahradili ľudia z transsexuálnej komunity. Tí ho paradoxne kritizujú za to, že je príliš svalnatý. Ľudia hovoria, že sa snažím príliš tvrdo, aby som bol ako muž, "povedal Cosmopolitan v rozhovore v marci 2017.

Výsledok? "Nie ste tým, kto si myslia ostatní, že ste. Ste tým, kým VIETE, že ste," podľa vlastných slov Jaimieho. Ctižiadostivý hudobník robí ohromné vlny na sociálnych sieťach a plánuje koncert, ktorý sa bude konať v auguste na Sziget Festival v Budapešti spolu s ďalšími hudobníkmi. Pozrite sa na jeho neuveriteľnú transformáciu nižšie!

More info: Instagram

Toto je Jaimie Wilson, 21-ročný transgender a country muzikant z Floridy

V roku 2015 urobil Jaimie odvážne rozhodnutie, započal prechod zo ženy na muža, tvárou v tvár nespočetným prekážkam

"Ľudia odmietali uveriť, že som muž, kvôli tomu, ako žensky som sa prezentoval posledných 18 rokov"

Po dvoch rokoch tvrdej práce sa Jaimie premenil na muža, ktorým vo svojom srdci vždy bol

"Stratil som svoju rodinu a väčšinu svojich priateľov. Ale, v tomto procese som zistil, komu na mne naozaj záleží"

Život je o tom, aby ste boli sami sebou. Každý má svoju cestu..."

 

Viac vo fotogalérii nižšie:

Fotogaléria