Články

motivácia, životná pravda, ako zostať motivovaný, cvičenie, strava, život, šťastie,

5 životných právd, ktorých by ste sa mali držať

Všetko sa začína v hlave! A preto aj my sme fanúšikmi pozitívneho myslenia. Ako si nastavíte myseľ, tak budete tráviť svoje dni, dosahovať svoje ciele a správať sa k ľudom okolo vás. Pozrite, koľko pravdy a životnej múdrosti sa dokáže schovať do jednej vety. Čítať viac..

Svet podľa Mish: Dobrý deň, mám alergiu na šport

Svet podľa Mish: Dobrý deň, mám alergiu na šport

Ono sa to má tak, že každý sa narodíme s nejakou predispozíciou na strane jednej a na udržanie vesmírnej rovnováhy s priepastnou neschopnosťou niekde na strane druhej. Kryštalizovať sa to začína už na základke, keď zistíte, že vám trebárs písanie slohu ide ako Šejkspírovi, zato ale fatálne nezvládate zápas s Bernolákovskými ypsilonkami. Fakt dík, Andrej. Čítať viac..

Objavte radosť z jari v našom marcovom čísle magazínu FIT štýl!

Objavte radosť z jari v našom marcovom čísle magazínu FIT štýl!

Roztancujte svoje chuťové poháriky s našou exkluzívnou ponukou sezónnych lahôdok, nechajte sa inšpirovať zdravými jarnými receptami a obohaťte svoj životný štýl o nové poznatky a zážitky. Od výživových tipov, cez tréningové seriály, až po hlbšie pohľady na psychológiu a zdravie, máme pre vás pripravený bohatý obsah. Nechajte sa uniesť jarou a zmeňte svoj životný štýl k lepšiemu s marcovým vydaním časopisu FIT štýl! Čítať viac..

francúzsky, parížanky, prečo francúzsky nepriberajú, francúzsky šarm, Quiche Lorraine, recept na Quiche Lorraine

Prečo francúzske ženy nepriberajú?

Z obezity sa stáva novodobá pandémia, kvôli čomu lekári aj výživoví poradcovia bijú na poplach. Francúzsko sa však ešte stále radí medzi krajiny s nižším percentom obezity. Napriek tomu, že vo Francúzsku zjedia azda viac syra a vypijú viac vína než kdekoľvek inde, v krajine Galského kohúta rozhodne nevidíte u žien (a ani u mužov) extrémne vysoké percento obezity, ako je tomu napríklad v USA. Čítať viac..

Mrazivá cesta k pevnému zdraviu: KRYOTERAPIA

Mrazivá cesta k pevnému zdraviu: KRYOTERAPIA

Máme obdobie červených nosov, zamrznutých prstov, ľadových nôh a drkotajúcich zubov. Väčšina ľudí v zime trávi čas doma, pekne v teple. Avšak vedeli ste, že chlad má pozitívne účinky na naše telo? Nie je náhoda, že posledné roky stúpa záujem o plávanie v studenej, či dokonca ľadovej vode, otužovanie, prípadne o kryoterapiu. Okrem benefitov tieto činnosti so sebou prinášajú aj riziká a viacero základných pravidiel, ktoré by sme mali pre našu bezpečnosť dodržiavať. Čítať viac..

beh, zima, čas, zdravie, wellness, kondícia, fit, fitness, štatistiky, ako si zlepšiť zdravie, prečo behať, beh ta zmeni, fiastyl.sk, fit štýl, running team

Stačí tak málo! Len 51 minút behu TÝŽDENNE! Len 10 minút denne!

Beh je v poslednom desaťročí jedným z najpopulárnejších športov pre amatérov, s ktorým začínajú ľudia bez ohľadu na vek. Mnohokrát aj bez ohľadu na telesné dispozície. To znamená, že je to práve beh alebo jeho mladšia sestra, rýchla chôdza, ktorá podá prvú pomocnú ruku na ceste do pekla s názvom obezita a ďalších civilizačných ochorení z „veľkej štvorky“ metabolického syndrómu. Čítať viac..

Článkov: 2803