Články

na čo je dobrý rakytnik, zdravie, vyziva, caj , sirup, olej, plet, zdravo, účinky, pomoc, liečivý, liečba, starostlivosť, telo

RAKYTNÍK nerobí zázraky, no nemá k tomu ďaleko

Jeho pozitívne účinky na zdravie určite netreba podceňovať. Slúži ako účinná prevencia proti vzniku civilizačných ochorení, posilňuje imunitu, rozjasní pleť a pri chorobe dopĺňa potrebné bioaktívne látky. Rakytník je prospešný takmer celý. Môžeme vo svoj prospech využiť nielen plody, ale aj kvety, kôru, korienky či lístky. Čítať viac..

https://fitastyl.sk/clanky/vyziva/7-dni-7-tipov-na-skvely-obed-s-fit-stylom

7 dní - 7 tipov na skvelý obed s FIT štýlom

Týždeň má síce len sedem dní, no vám už dochádzajú nápady? Neviete čo si na nasledujúci deň pripraviť a pomaly už aj suseda vie čo budete zajtra jesť, pretože striedate pár jedál dookola? Tak si radšej objednáte niečo z denného menu...Nesprávne! Čítať viac..

víno pod hviezdami, fsrt, fit štýl running team, štefánik trail, beh, karpaty, noc, nočný beh, bežci, beháme, bratislava, slovensko, hory

Víno pod hviezdami RUN

Tento beh sme si vybrali cielene podľa dátumu. S kamarátkou Jankou, s ktorou sme si po niekoľkých rokoch naplánovali návštevu u nás. Janka sa pridala k FIT štýl Running Teamu a beháva s našim ambasádorom Martinom vo Zvolenskom regióne. No a teda už nielen tam...Našli sme na určený dátum niekoľko behov, ale toto podujatie ponúkalo o čosi viac. Čítať viac..

petrzalska mila

Zabehnite si Petržalskú míľu

Do tohtoročnej sezóny bežeckých pretekov pribudne po lete novinka – Petržalská míľa. Bežecké podujatie na dostihovej dráhe zároveň 7. septembra odštartuje prvý ročník multižánrového festivalu Petržalského festivalu. Čítať viac..

dezodorant, anitperspirant, potenie, žľazy, potné žľazy, zdravie, pot, cvičenie, pokoj, choroba, zápach, pazuchy, podpazušie, starostlivosť, telo, leto

DEZODORANTY: Nutnosť našich dní

Slovo pot nechceme ani len počuť. Prekvapí nás vždy, keď ho najmenej potrebujeme. Keď sa pri dôležitej prezentácii pred klientmi či vedením spoločnosti natiahneme po dokumenty, alebo počas obednej prestávky po soľničku. Čítať viac..

fitup,selfie, mania, fit štýl challenge, magazín fit štýl, výzva, 6 mesiacov, chudnutie, partneri, výživa, zdravie, cvičenie, fitness, fitko, cvik, workout, schudnutie, hmotnosť, váha, úbytok, svet zdravia, bratislava, ružinov, centrum na chu

Otázka, na ktorú ti neodpovie ani google! Kto sa takto zmenil počas prvej polovice FIT štýl challenge?

Zatiaľ čo niekomu robí problém zhodiť dve tri kilá u nás sa dejú veľké veci. Ani sme sa nenazdali a polovicu našej výzvy FIT štýl challenge máme za sebou. A že so sebou priniesla skvelé výsledky, to si môžete byť istí. Okrem toho, že sa všetci účastníci naučili čo je to správna, vyvážená strava, rozhýbali svoje telá a pomohli svojmu zdraviu, sú aj ľahší o niekoľko desiatok kilogramov. Čítať viac..

mindfulness, mysel, myšlienky, prítomný okamih, užívanie si života, relax, myslenie, psyché, duša, ako byť štastnejší

Ako praktizovať MINDFULNESS

Mindfulness nám pomáha vniesť všímavosť medzi seba a naše bezprostredné reakcie na ľudí, situácie a okolnosti. Zároveň nás učí búrať deštruktívne vzorce správania. Prinášame vám niekoľko tipov, ako byť počas dňa všímavý a trénovať žitie v prítomnom okamihu. Čítať viac..

mindfulness, mysel, myšlienky, prítomný okamih, užívanie si života, relax, myslenie, psyché, duša, ako byť štastnejší

Čo je to MINDFULNESS a ako aplikovať tento pojem v každodennom živote?

Zatúlaná myseľ je nešťastná myseľ. Prítomný človek = šťastný človek. Buďte láskavý k svojim myšlienkam...Čo by ste povedali na to, keby existovalo čarovné slovíčko, ktoré by vám upevnilo zdravie, zaručilo dlhovekosť, rozšírilo kreativitu, pomohlo objaviť samého seba a urobilo by vás šťastnejším? Vedzte, že také slovíčko naozaj existuje. Volá sa MINDFULNESS. Čítať viac..

Článkov: 2803