Články

fit štýl, magazín, jún, nové čislo, zdravie, fit, chudnutie, beh, životný štýl

Tak dlho sme čakali, konečne je tu!

Dlho-očakávané teplo, o ktorom sme ešte posledné májové dni iba tichučko snívali je tu! A s ním aj nové číslo vášho obľúbeného magazínu. Je plné nielen skvelého čítania, receptov, či tipov, ale hlavne motivácie. A to od tých najodhodlanejších. Od tých, ktorí spolu budú držať ešte minimálne nasledujúcich 5 mesiacov, vďaka našej FIT štýl challenge. Prečítajte si, ako sa im darí a čo všetko ich čaká. Čítať viac..

histamin, intolerancia, bolesti, brucho, hnačka, ekzem, vyrážky, pokožka, bolesť, klby, malátnosť, závraty, symptómy, hit, histamine, intolerancia, neznášanlivosť, čo jesť pri histaminovej, hitko, histaminik

Histamínová intolerancia - čo to vlastne je?

Mnohí ňou trpia, no nemajú o tom ani tušenie. Histamínová intolerancia môže ísť totiž ruka v ruke s množstvom zdravotných ťažkostí, ako sú napríklad bolesti kĺbov, ekzémy, migrény, bolestivá menštruácia, úzkosť, poruchy spánku, chronická únava, nervozita či akné, ktoré nám ani nenapadne spojiť si práve s touto diagnózou. Čítať viac..

beh, bežci,  beháme, chudnutie, run, kardio, cardio, schnudnúť, zdravo, rýchlo, pálenie tukov, spaľovanie, srdce, tep, frekvencia, záťaž, testy, záťažové testy, skúška, meter, ekg, výkonnosť, vytrvalosť, zdatnosť

Záťažové testy: zábava aj motivačný nástroj

Mnohokrát odkryjú skryté ochorenia srdca. Ale je to aj veľká bežecká zábava a nástroj pre motiváciu. Reč je o športových výkonnostných testoch, ktoré zďaleka nie sú určené iba pre profesionálnych športovcov. Je niekoľko lekárskych inštitúcií a komerčných spoločností, ktoré takéto testy vykonávajú, pričom by ich mali absolvovať najmä vytrvalci. Čítať viac..

Článkov: 2796