Výživa články

Podporte si zdravie zázvorom

Podporte si zdravie zázvorom

Nastalo obdobie, kedy sa prebúdzame do hmly, nečasov,Výkyvy počasia majú negatívny vplyv nielen na našu psychiku, ale aj na naše telesné zdravie. Pomôžte vašej imunite lepšie zvládať stresové situácie, negatívne vplyvy z vonkajšieho prostredia a znížený prísun vitamínov zo záhradky. Zaraďte do vášho jedálnička zázvor. Čítať viac..

Svieže chute zo záhrady: TIPY, ako ich uskladniť

Svieže chute zo záhrady: TIPY, ako ich uskladniť

Leto a jeseň MILUJEM. Toto obdobie je plné čerstvých sviežich chutí, ktoré telo dokážu neskutočne povzbudiť a dobiť aj pri tých najnáročnejších dňoch. No keď je toho skutočne veľa, stáva sa, že ovocie a zeleninu nestihneme spotrebovať a tie sa pokazia. Pritom je mnoho spôsobov, ako si tieto zdravé plodiny uchovať na neskôr, prípadne až na zimné mesiace. Čítať viac..

Slivky a ich zdraviu prospešné účinky

Slivky a ich zdraviu prospešné účinky

Sezóna sliviek je v plnom prúde. V rámci ich uskladnenia na neskôr ich podobne ako aj iné ovocie či zeleninu zavárame, varíme lekvár, sušíme či mrazíme. Viete, že čerstvé slivky majú veľký vplyv na naše zdravie? Ich prospešné účinky stoja za každodennú konzumáciu, pár kúskov počas sezóny. Čítať viac..

Článkov: 517