Wellness články

Meditáciou k zdravšiemu životu? Je to možné

Meditácia – relax, ktorý vám zmení život

Výhody zapotenia sa vo fitness centre, či počas behania sú už každému ako tak známe. Tieto aktivity majú schopnosť pomôcť nám cítiť sa lepšie, energickejšie , zdravšie, mladšie. Avšak dať si medzi všetkými našimi aktivitami čas aj na poriadny nádych a uvoľnenie sa, dokáže tiež dramaticky napomôcť vo vymazávaní času, ktorý sa podpísal na našom tele. Čítať viac..

Víkendová dámska jazda v pohodlí domova

Víkendová „dámska jazda“? Zdravé a zábavné tipy ako si ju užiť v pohodlí domova

Po náročnom a uponáhľanom týždni plnom povinností niekedy môže byť náročné vyhradiť si i čas pre svojich priateľov a udržiavať sociálne kontakty. Udržiavať si a utužovať priateľstvá je však veľmi dôležité. Kvalitný čas strávený s našimi blízkymi a priateľmi má totiž priaznivý vplyv nie len na našu náladu, ale pocit šťastia je tiež dôležitý pre naše zdravie. Čítať viac..

. Aby vaše črevá dostali opäť zelenú a vy ste mohli s chuťou skočiť do nového týždňa, môžete staviť na nasledujúcich 6 tipov.

6 rád pre dobré trávenie

Doprajete si cez víkend aj to, čo zvyčajne nie? Niekedy víkendové maškrtenie môže so sebou priniesť problémy s trávením. Aby vaše črevá dostali opäť zelenú a vy ste mohli s chuťou skočiť do nového týždňa, môžete staviť na nasledujúcich 6 tipov. Čítať viac..

Vianočný TO DO list

Vianočný TO DO list

Veríte v splnené želania? Koľko medovníkov počas Vianoc zjete? Zrátali ste to niekedy? A počúvali ste niekedy ticho? Milujete Vianočné párty alebo ste za pokoj v kruhu rodiny? Spievali ste tak, že ste si mysleli, že vás nikto nepočuje? Čítať viac..

LUJZA si poradí: Voňavučko, čistučko...

LUJZA si poradí: Voňavučko, čistučko...

Štyridsiatnička Lujza má tri deti, byt v meste a úžasného chlapa. Na stránkach FIT štýlu sa vám bude pravidelne „hlásiť, chváliť či sťažovať sa“. Občas ju vytočí chlap, občas šéfka, podstatou však zostáva nadhľad. Čítať viac..

Článkov: 323