Chcete cvičiť doma? Máme pre vás niekoľko skvelých tipov.

redakcia FIT štýl | 4. august 2017
Chcete cvičiť doma? Máme pre vás niekoľko skvelých tipov.

Pokiaľ vám vyhovuje cvičiť doma, máme pre vás niekoľko skvelých tipov. Dnes množstvo ucelených cvičení tých najlepších a najznámejších svetových cvičiteľov nájdete zdarma aj na www.youtube.sk. Takmer všetky tieto cvičenia môžete cvičiť aj v menšej obývačke v paneláku.

Jillian Michaels

Jej videá patria medzi najpopulárnejšie fitness programy na svete. Jillian Michaels dobre vie, ako bolí chudnutie, sama v minulosti zhadzovala 25 kilogramov. Na základe svojich skúseností zostavila hneď niekoľko cvičebných programov.

Ako sama v jednom zo svojich programov hovorí: Tridsať dní ma budete nenávidieť, ale tridsiaty prvý ma budete milovať. Z jej dokonale fyzicky „vybudovaného“ tela je dnes už obchodná značka.

Môžete začať s 1 z týchto sérií:

Jillian Michaels 30 Day Shred: (Level 1,2,3)

Jillian Michaels: Fire Up Cardio 1

K cvičeniam potrebujete aspoň jedny jednoručné činky s hmotnosťou medzi 1 kg až 4 kg, ale ak nemáte, postačia vám aj umelohmotné fľaše naplnené vodou. Vhodná je aj podložka na cvičenie – karimatka.

Prvé cvičenie 30 Day Shred je o čosi jednoduchšie, čiže vhodnejšie pre tých, čo práve vstali z gauča. Pokiaľ ste už jednu z týchto sérií odcvičili, pokojne v tej druhej sérii preskočte level 1.

Tiffany Rothe

Usmievavá exotická sympoška, ktorá cvičí už 20 rokov. Okrem toho, že vytvorila program chudnutia spoločne so stravovacím plánom, ktorý predáva na svojom webe, tiež zostavila niekoľko krátkych workoutov zameraných na rôzne partie, ktoré sú voľne dostupné. Môžete si tak vyskúšať jej rytmické cvičenia a prebudiť v sebe prirodzené pohyby ženy.

Vhodné pre začiatočníkov i pre pokročilých.

Odporúčame napr.:

Čítajte tiež: Ako cvičenie obnovuje schopnosť spaľovať tuky, dokonca aj keď nechudnete?