POUND® - revolúcia v skupinových tréningoch

Zuzana Paprskárová | 31. marec 2022
pound, pound tréning, pound cvičenie, tréning, aeróbne cvičenie

Hudba je energia. Pohyb je energia. Hudba a pohyb spolu energiu znásobujú. Môcť si do toho celého ešte zabubnovať, vydať zo seba maximum a pritom formovať postavu? Vsaďte na POUND®.

To, čo začalo v Kalifornskom Los Angeles len ako dve paličky a nápad, prerástlo v jednu veľkú globálnu fitness rodinu, ktorá má viac ako 19 000 profesionálnych inštruktorov vo viac ako 91 krajinách sveta.

POUND® je značka revolúcie v oblasti tréningu a životného štýlu, ktorej cieľom je využiť rytmus a alternatívny pohyb na to, aby ľudí priviedla do nových výšin sebaúcty a šťastia.

Dajte si DO TELA S KARDIOM!
Prečítajte si tiež:

Dajte si DO TELA S KARDIOM!

Dokonalú postavu si môžete vybubnovať

POUND® je 45-minútové skupinové cvičenie, ktoré kombinuje klasické kardio, silový tréning, pilates, izometrické pohyby a plyometriku. Počas neho bubnujete, a práve to zvyšuje tepovú frekvenciu, ktorá napomáha spaľovaniu tuku. Za jednu takúto hodinu môžete spáliť 400 až 900 kalórií. A nielen to, pri POUND-ovaní posilňujete svaly, rysujete postavu a verte, že pocítite aj tie svalové partie, o ktorých ste ani netušili, že ich máte. Cvičí sa so špeciálnymi paličkami Ripstix®, ktoré pripomínajú bubenícke, no sú navrhnuté špeciálne pre POUND® a každá váži približne 114 gramov.

Po dokončení 45-minútového cvičenia POUND® máte za sebou až 15 000 opakovaní, absolvovali ste viac ako 30 vrcholov s predĺženým intervalom a prešli ste si cez 70 techník bez toho, aby ste si to uvedomili.

Spojte príjemné s užitočným a užite si párty roka

POUND® je cvičenie, ktoré na vás nenechá suchú ani nitku. Problémové partie – zadok, stehná, podbruško aj boky spevňujete a v hanbe neostáva ani horná časť tela. Tá je neustále v pohybe, práve vďaka paličkám Ripstix®, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre tento typ tréningu. Tým, že neustále bubnujete do rytmu, dostávajú zabrať aj ramená, ktoré sa krásne rysujú. Áno, rozmýšľate správne: POUND® je skvelý aj na správne držanie tela a problémy s chrbticou. Ak máte sedavé zamestnanie, ideálny je pohyb, kde vydáte veľa energie a zároveň pri ňom spevňujete jednotlivé svalové partie. POUND® je na toto priam stvorený. Vybijete prebytočnú energiu, chvíľu máte pocit, že tancujete, chvíľu, že ste bubeníčkou na najväčšej párty roka. To všetko v sprievode perfektnej, motivujúcej hudby s výrazným rytmom. Každá skladba, na ktorú sa cvičí, má 2 – 4 minúty a je starostlivo vybratá, aby poskytla všetky potrebné frekvencie a rytmus pre spaľovanie.

Výsledky mnohých štúdií preukázali pozitívny vplyv bubnovania na mozog. Rytmus zmierňuje stres a zlepšuje sústredenie. POUND® je spojením kardio a silového tréningu s bubnovaním. Jeho pravidelným cvičením posilňujete imunitný systém, znižujete krvný tlak, úzkosť a únava viac vo vašom živote nebudú mať miesto.

Benefity POUND® lekcií:

  1. Zlepšuje sa rytmus, flexibilita, koordinácia, rýchlosť, obratnosť, vytrvalosť a sluch.
  2. Pridanie prvku bubnovania do dynamických pohybov celého tela zvyšuje spaľovanie kalórií, zlepšuje presnosť a zameriava sa dôsledne na všetky svalové partie v tele.
  3. Spálite až 900 kalórií za hodinu, posilníte si aj málo používané svaly a vybubnujete si štíhlejšiu postavu - a to všetko do rytmu pri obľúbenej hudbe!

pound, pound tréning, pound cvičenie, tréning, aeróbne cvičenie

A ako definuje svoje poslanie POUND®?

  • Jednota

Pound je určený pre každého bez výnimky. Všetci sme si rovní a všetci sme jedno.

  • Duševná pohoda

Túžime zmeniť myslenie pozitívnym smerom. Dôraz na telo je druhoradý. Cieľom je skvelý pocit z cvičenia, zo seba, pocit pohody a zdravia.

  • Jedinečnosť

Sme skutoční ľudia. Nie sme špeciálne osobnosti ani celebrity. Žijeme v realite. Sme prirodzení, obyčajní, no predsa jedineční. Máme svoju česť, vieru a vášeň.

  • Inšpirácia

Chceme meniť životy. Snažíme sa motivovať a inšpirovať jednotlivcov aj masy. Veríme, že každý môže byť rocková hviezda!

  • Rock n 'roll vo fitness

Sme nekonvenční a veríme v alternatívne fitness. Sme odvážni, posúvame hranice a lámeme zábrany. Sme rock n 'roll a nebojíme sa robiť hluk!

POUND® sa snaží zmeniť prioritne myseľ pred telom, redefinovať fitness a použiť rytmus a alternatívny pohyb, aby sa ľudia dostali do nových výšin sebaúcty, šťastia a ľudského spojenia. Jednoducho, aby každý z nás našiel v sebe hviezdu.