Cvičenie a športy články

natiahni sa vo vode, cviky, strečing, stretch, voda, leto, bazén, jazero, more, cviky vo vode, workout

Natiahnite sa vo vode!

Vedeli ste, že voda je vynikajúcim prostriedkom pre strečing celého tela? Nielen plávanie patrí k aktivitám, ktorých výrazné benefity pre zdravie kladieme do spojitosti s H2O – prirodzene nadľahčujúce prostredie nám osoží aj pri celkovej stuhnutosti, alebo prirodzenej túžbe byť flexibilnejší, dynamickejší a vitálnejší. Čítať viac..

činky, cvičenie, doma, workout, spevnenie, ruky, paže, ramená, svaly, biceps, triceps, chudnutie, diéta

Činky nielen v posilňovni - cvičte doma

Cvičenia s činkami sa mnohé dámy stále tak trocha obávajú. Základným argumentom proti pritom ostáva mylná domnienka, že „im z toho zhrubnú ruky“. Áno, je len málo žien, ktoré túžia po mužských krivkách horných končatín. Toho sa však báť nemusíte – naopak! Činky sú skvelou voľbou pre domáce tréningy, stačí poznať tie správne spôsoby, ako s nimi dosiahnuť želaný cieľ. Čítať viac..

Šprint: Redukujte tuk rýchlejšie

Šprint: Redukujte tuk rýchlejšie

Na šprinty pri tréningoch často zabúdame. Prichádzame tým o veľa. Obrovskou výhodou šprintu je totiž výrazné redukovanie ukladania telesného tuku. Ako ich teda správne zaradiť do tréningu? Čítať viac..

Benefity cvičenia vo vode

Benefity cvičenia vo vode

Jazerá, bazény, dokonca more, to všetko nám ponúkajú letné pohodové chvíle. Prečo ich dostatočne nevyužiť a okrem relaxovania a polihovania na slnku nespraviť aj čosi pre krásnu figúru? Aké sú benefity cvičenia vo vode? Čítať viac..

bicykel, bicyklovanie, výber, ako vybrať bicykel, správny bicykel, ako si mám vybrať správny bicykel, leto, cyklistika, rekreačná, šport, kardio, príroda, cesta

Bicyklujte tak, ako to máte radi

Bicyklovanie patrí k našim základným športovým zručnostiam a prvé kontakty s bicyklom sa datujú ešte do nášho raného detstva. Vtedy nám stačí akýkoľvek „tátoš na dvoch kolesách“, neskôr – po dlhších či kratších prestávkach, chceme od bicykla viac. Čo? Každý to svoje. Ako tomu prispôsobiť samotný výber a na ktoré preferencie treba klásť zvláštny dôraz? Čítať viac..

body and mind, fitastyl.sk, fitstyl, bodyart, joga, bodybalance, pilates, cvičenie, doma, skupinové cvičenie, telo, myseľ, duch, zdravie, rovnováha, myslenie, relax, wellness, fitness, fitko

Dobite sa! Body & mind cvičenia

Body and mind – telo a myseľ. Správna kombinácia, len čo je pravda. Keď nefunguje jedno, pokrivkáva aj to druhé. Našťastie, s komplexnými cvičeniami s rovnomenným názvom body and mind precvičíte, posilníte a uvoľníte váš organizmus aj psychiku. Čítať viac..

hudba, muzika, skladby, cvičenie, workout, tréning, akú hudbu voliť na cvičenie, pomôže hudba pri cvičení?, posilka, posilňovňa, gym, fitko, počúvanie, zoznam skladieb

Toto všetko dokáže urobiť hudba s vašim tréningom

Stretnúť dnes vo fitness centre ľudí bez slúchadiel v ušiach je skôr výnimkou ako pravidlom. Väčšina z nás berie hudbu ako súčasť tréningu, ba dokonca bez nej je to pre mnohých neuskutočniteľné. Pre veľa ľudí je ťažké sústrediť sa na cvičenie, ak sú nútení vnímať všetkých naokolo. Čítať viac..

Čo motivuje športovcov?

Čo motivuje športovcov?

„Zdroje motivácie sú rôzne a veľmi individuálne. V prvom rade musíme mať pocit, že to, čo sme sa rozhodli robiť, robíme preto, lebo sme sa rozhodli my sami, a nie preto, že nám to niekto prikázal". Čítať viac..

Článkov: 391