VIDEOTRÉNING S Dianou Hô Chí: POZDRAV SLNKU so 6 cvikmi

Diana Hô Chí | 3. február 2020
pozdrav slnku, fitastyl.sk, diana hô chí, fit, yoga, joga, asana, cvičenie doma, na doma, cviky, fitko, fitness, zdravie, wellness, kondícia
foto: Marek Pavlásek

Joga vstúpila do môjho fitnes života len nedávno. Tak, ako sa mením ja ako človek, tak sa mení aj moje telo, moja myseľ a nejako prirodzene som začala pociťovať potrebu vniesť do seba trošku pokoja, harmónie. Pred dvoma rokmi by som sa vysmiala každému, kto by povedal, že budem cvičiť jogu alebo dokonca, že budem jej inštruktorkou. ALE, stala som sa ňou a idem si svoje vedomosti v tejto oblasti prehlbovať aj v tomto roku.

Každá jedna pozícia mi poskytuje niečo, čo neviem vyjadriť slovami. Nemusíte to cítiť rovnako ako ja, ale pozitívne účinky na vaše telo, tie dúfam zbadáte, aj keď nie ste práve fanúšikmi jogy. Tuším som sa nechala opäť uniesť. Vedela by som ešte napísať veľa o svojich pocitoch, postrehoch... O čo ide v dnešnom tréningu?

O pozdrav slnku, ktorý však teraz využijeme ako plynulý prechod od jedného cviku k druhému. Lebo, ako je o mne známe. Potrpím si pri tréningoch na ladnosť pohybov: „Nech to nejako aj vyzerá!“ Preto si ukážeme, ako vieme vsunúť do pozdravu typu A 6 rôznych cvikov.