AROMATERAPIA do vrecka

Altevita | 18. október 2021
Altevita
foto: Altevita

Vône a pachy vyvolávajú živé spomienky, ba dokonca fyzické pocity. A to nie je všetko. Vedecké šúdie potvrdili, že esenciálne oleje majú terapeutické účinky.

Nosné inhalátory, ktoré sú jedným z najefektívnejších spôsobov aromaterapie. Klasické spôsoby aromaterapie (vonné sviečky, lampy, difuzéry a pod.) nemusia byť až tak účinné, keďže esenciálne oleje sú vo vzduchu rozptýlené v malej koncentrácii. Pri inhalácií esenciálnych olejov zo špeciálne navrhnutých nosných inhalátorov máte istotu, že do svojho tela dostávate optimálne množstvo ozdravujúcich esenciálnych olejov, ktorých účinok je rýchlo citeľný. 

Nosný inhalátor Altevita má malé rozmery, bez problémov ho tak môžete neustále nosiť vo vrecku nohavíc či v kabelke. Každý nosný inhalátor obsahuje 1 ml čisto prírodnej zmesi esenciálnych olejov, pričom každá zmes je starostlivo namiešaná podľa oblasti použitia.       

V súčasnosti je v ponuke 7 druhov nosných inhalátorov:

1. Inhalátor Altevita Imunita na posilnenie imunity.

2. Inhalátor Altevita Migréna na prevenciu a zmiernenie príznakov migrény

3. Inhalátor Altevita Allergy na zmierňovanie príznakov alergie. 

4. Inhalátor Altevita Quit smoking na uľahčenie odvykania od závislosti.

5. Inhalátor Altevita Koncentrácia na zmiernenie únavy a zvýšenie pozornosti.

6. Inhalátor Altevita Anti hyperaktiv na upokojenie mysle a zmiernenie hyperaktivity a nepokoja u detí.

7. Inhalátor Altevita Spánok a pohoda na upokojenie tela pred spaním a zjednodušenie zaspávania. 

altevita

Esenciálne esencie pomáhajú

Priama inhalácia esenciálnych olejov je mimoriadne účinným spôsobom, ako do tela dostať prospešné látky. Esenciálne oleje sa z pľúc dostávajú ihneď do krvi, vďaka čomu je ich účinok citeľný už do 20 minút od inhalácie. Inhalácia je jednoduchá, po otvorení inhalátora ho stačí priložiť k jednej nosnej dierke, druhú zapchať a silno sa nadýchnuť. Pre dosiahnutie optimálneho účinku sa odporúča inhalovať 3-5 krát denne.

Na e-shope www.altevita.sk nakúpite celý sortiment produktov zdravej výživy a aromaterapie.