Balíte na dovolenku? TOTO si nesmiete zabudnúť

DM | 14. júl 2021
Balíte na dovolenku? TOTO si nesmiete zabudnúť
foto: DM

Začínajú prázdniny - najkrajšie obdobie roku - ktoré sa väčšine z nás spájajú s dobrodružnými výletmi, oddychovými dovolenkami, návštevami starých rodičov, priateľov či známych, s ktorými sa počas roka len tak nevidíme. Po uplynulom náročnom roku si každý z nás zaslúži pár dní oddychu a ničnerobenia, však? Je jedno, či sa vyberiete na opačný koniec sveta alebo len do vedľajšej obce, TOTO by ste si určite mali pribaliť so sebou.

TOP produkty, ktoré vám nesmú chýbať v cestovnej taške

Všetci to z praxe dobre poznáme - pri cestovaní potrebujeme niečo ľahko skladovateľné, praktické, bez tvorby zbytočného odpadu. Zostavili sme vám zoznam siedmych top produktov, ktoré by ste mali mať pri cestovaní po ruke. Oceníte ich, to vám garantujeme.

sundance SPORT transparentný sprej na opaľovanie s OF 30, 75 ml

Poskytuje vysokú ochranu pred spálením, je odolný proti potu a vode. S ochranou UVA + UVB filtrov a chladivým efektom je ideálny na športové aktivity, nakoľko sa ľahko nanáša, rýchlo vstrebáva a pôsobí proti zápachu.

sundance Sensitiv ošetrujúci balzam na pery s OF 50, 4,8 g



Vďaka obsahu vitamínu E jemne ošetruje pery. Slnkom namáhané a citlivé pery sú chránené proti UV žiareniu veľmi vysokou ochranou a balzam im dodáva hydratáciu a upokojenie.


Balea Sensitive dezodoračné utierky, 10 ks



Obrúsky s ošetrujúcim zložením s aloe vera a alantoínom efektívne chránia pred telesným pachom a vlhkom v podpazuší. Sú silné účinkom a zároveň obzvlášť jemné k vašej pokožke. Sú ideálne na osvieženie, pri cestovaní alebo pri športe.

Balea After Sun sprchovací gél po opaľovaní, 300 ml



Sprchovací gél po opaľovaní s kokosovou vôňou čistí a chladí namáhanú pokožku po celodennom opaľovaní alebo po soláriu. Okrem toho gél zbavuje pokožku zvyškov opaľovacieho krému, chlórovej či slanej vody bez toho, aby ju vysušoval.

Balea telový gél s aloe vera, 200 ml



Ľahký telový gél je vhodný pre akýkoľvek typ pokožky. Obsahuje až 90 % dužinatej rastliny aloe vera. Špeciálna receptúra prípravku obsahuje Hydro-Tri-komplex, ktorý vašu pokožku zásobí intenzívnou hydratáciou počas 48 hodín. Ľahká gélová textúra sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva pocit mastnoty.

Balea Aqua pleťový sprej, 75 ml



Sprej vitalizuje pleť, dodáva jej hydratáciu a osviežuje kedykoľvek počas dňa. Oceníte ho najmä pri športe, v lete počas horúčav či na cestách, keď nemáte prístup k vode. Vhodný je aj na fixáciu make-upu.

sundance After Sun SOS intenzívna maska po opaľovaní, 20 ml



Intenzívna kúra poskytne vlasom dokonalú starostlivosť a ošetrenie, vyhladzuje povrch vlasov, a tým podporuje ich prirodzený lesk a pružnosť. Keratín napomáha zosilniť vlasové tkanivá a napomáha k lepšej kvalite vlasov. S intenzívnou kúrou budú vlasy perfektne ošetrené a ľahko rozčesateľné aj po opaľovaní.