Ďalšia udržateľná voľba v sortimente dm – Ivorell

dm drogerie markt | 14. október 2021
Ivorell
foto: dm drogerie markt

To, že ekológia a udržateľnosť sú pre dm jednými z kľúčových tém, nie je žiadnou novinkou. Už dlhé roky totiž dm v tejto oblasti realizuje množstvo aktivít, pričom výnimkou nie je ani skladba jej sortimentu, ktorá je neustále dopĺňaná o nové ekologické a udržateľné výrobky. Lebo zdravší život sa začína u každého z nás, v našich domácnostiach.

Inak to nie je ani teraz, keď od októbra nájdete v jej sortimente nápojov produkty novej dm značky Ivorell. V ponuke kamenných predajní dm tak nájdete nielen čisté minerálne vody vo verziách neperlivá, jemne perlivá a perlivá (0,5 litra a 1 liter), ale aj pollitrové  jemne perlivé minerálky ochutené bio extraktom, bez cukru, v príchutiach citrón, citrón-zázvor a jablko.

Ivorell

Všetky ich fľaše, s výnimkou etikety a uzáveru, sú vyrobené zo 100 % recyklovaného materiálu. Minerálna voda pochádza z prameňa Bellau z mesta Schwollen, nachádzajúceho sa v národnom parku Hunsrück Hochwald, a do fliaš je plnená v Nemecku. 

V dm e-shope je sortiment značky Ivorell ešte bohatší, pretože ho dopĺňajú sirupy v skle, vyrobené z bio surovín z ekologického poľnohospodárstva. Nájdete ich v siedmich príchutiach, a to citrón, rebarbora, pomaranč, malina-čierne ríbezle, bazový kvet, marakuja-ananás a cola. Všetky sirupy sa skvele hodia na použitie s perlivou vodou.

Je možné ich pridať aj do domácich limonád a doplniť napríklad čerstvým ovocím, pridať eko slamku a hotovo! Prípadne len tak zaliať čistou vodou z vodovodu a vychutnať si ich znamenitú chuť. 

TIP:  Skvelý teplý nápoj so sirupom Ivorell

Prísady 

Postup

V prevarenej vode vylúhujeme čierny čaj približne po dobu 3-5 minút. Do pohára si nalejeme pomarančový sirup zn. Ivorell. Množstvo zvolíme podľa chuti. Sirup zalejeme hotovým čiernym čajom a dozdobíme plátkami pomaranča. Pre milovníkov punču pridáme celú škoricu, nápoj tak bude mať punčový nádych.