Decembrový FIT štýl: Užite si predvianočný čas s FIT tipmi + darček k predplatnému od BOIRON

Redakcia | 27. november 2022
Decembrový FIT štýl: Užite si predvianočný čas s FIT tipmi + darček k predplatnému od BOIRON

Pre mnohých najkrajší čas počas roka. Čas pokoja. Čas, kedy sa nám otvárajú srdcia. Prichádza obdobie Vianoc - čas, kedy na našich blízkych myslíme akosi viac.

Po roku opäť oprášime všetky zvyky a tradície, spoločne zasadneme za štedrovečerný stôl a užívame si prítomné chvíle. Ako však docieliť to, aby sme sa neprejedli, aby sme sa nezadĺžili, aby sme stresu nedovolili preniknúť do našich domácností a aby sme neboli sami? Pri šálke teplého čaju alebo výbornej kávičke si zalistujte v novučičkom decembrovom čísle a inšpirujte sa tipmi, ako prežiť nádherné nielen sviatky, ale i adventné obdobie.

Decembrová predplatiteľská AKCIA

Ročné predplatné časopisu FIT štýl teraz spolu s darčekom od BOIRON. Tonizujúci krém ideálny na masáž pri pocite únavy a preťaženia svalov. Podporuje regeneráciu svalov po námahe, osviežuje pokožku. Obsahuje extrakt z čerstvej Arniky horskej. ARNICALME KRÉM v hodnote 4,89 € teraz k ročnému predplatnému úplne zDARma. 

Máte už svoje predplatné? 

OBJEDNAŤ PREDPLATNÉ

Decembrové číslo FIT štýlu prináša aj tieto témy:

  • Bylinkáreň:  Sviatky tráveniu neprajú: Keby bol žalúdok človekom, pretočili by sa mu pri pomyslení na Vianoce zreničky. Z pohľadu trávenia nás čaká najnáročnejšie obdobie roka. Ako a čím si doplniť domácu lekárničku, aby sme mali prvú pomoc nablízku?
  • Osamelosť bolí. Pozrime sa na to inak: My, ľudia, sme spoločenské bytosti, a preto je nám prirodzené obklopovať sa prítomnosťou iných ľudí. Prečo sa hlavne počas sviatkov cítime osamelo? Čo však spraviť pre to, aby tomu bolo inak?
  • POĎ DO VÝZVY s Di: Krásna a sexy aj v noci. „Ženy sú krásne vo svetle dňa, ale ešte krajšie v tieni noci.“ — Andrzej Majewski. Kedysi mi bolo jedno, v čom spím. Často to bolo vyťahané tričko. Až som si raz položila otázku? Prečo nebyť krásna a sexy aj v noci? Ako to dosiahnuť? A ako som sa cítim, odkedy som túto rutinu zaviedla?
  • Okom trénera: Hýbal si sa dosť? A čo ďalších 12 mesiacov? Aký si mal cieľ a akú cestu na jeho dosiahnutie si k nemu zvolil? Ako sa vysporiadať s prekážkami? Čo tvoja denná rutina? Motivácia? Pozrieme sa na to pod drobnohľadom Peťa Nuotu.
  • Ozdoba Vianoc: Perník a medovník. Dva známe názvy ešte známejšieho pečiva vianočných sviatkov. Je to skutočne jeden druh, len inak pomenovaný? Čo sa vlastne zvykne na Slovensku piecť na Vianoce a ako sa rokmi prispôsobila chuť, zloženie perníkového cesta našim potrebám.
  • Trápia vás kŕčové žily? Potraviny, ktoré pomôžu. Niekedy sú „len“ estetickým problémom, inokedy bolia. Avšak vedeli ste, že zaradením niektorých potravín do vašich jedálničkov posilníte vaše cievy, zlepšíte cirkuláciu krvi v nich a môžete tak predchádzať ich vzniku? Aké potraviny to sú?
  • Buď Bohyňa! …prečo to niekedy nefunguje? Nenechajte sa vtiahnuť do vianočnej bubliny: 7 bodov, na ktoré môžete povedať NIE. Čo si zaslúži pozornosť a čo si dopriať vo veľkom. 
  • Kozmetické HAND MADE darčeky? Všetci to vieme. Svet sa s približujúcimi sviatkami začne zrýchľovať. Skúste tohtoročné darčeky poňať trochu inak. Vložte do nich kus srdca vďaka vlastnej výrobe.
  • Recepty: Svetové Vianoce u vás doma. Čas plný lásky, pohody, darčekov a výborného jedla. Na Slovensku máme svoje tradície. No vedeli ste, že aj zemiaková kyslá polievka, či cibuľová alebo paradajková polievka patrí medzi tradičné vianočné jedlá iných krajín?
  • FIT cukráreň: Mriežkovaný hruškovo-černicový koláč. Je tu čas siahnuť po úrode, ktoré sme počas leta nestihli skonzumovať. Hrušky a černice sa vynikajúco dopĺňajú. Pochutí si celá rodinka.

+ ďalšie zaujímavé články, rozhovory, príbehy, tréningy a inšpirácie nájdete vo svojom obľúbenom FITštýle.