FIT štýl v máji: Využite predplatiteľskú AKCIU a získajte výnimočný INCA Collagen!

Redakcia | 27. apríl 2022
FIT štýl, fitastyl, predplatné, máj, predplatiteľská akcia, kolagén, Inca Collagen, FIT

Objednajte si v máji predplatné magazínu FIT štýl na 1 rok a získajte Inca Collagen v hodnote až 49,-€! Za predplatné spolu s darčekom zaplatíte teraz iba 30,-€ (namiesto 74,90,-€).

POZOR špeciálna májová AKCIA pre PREDPLATITEĽOV!

ROČNÉ PREDPLATNÉ časopisu FIT štýl teraz s exkluzívnym DARČEKOM Inca Collagen v hodnote až 49,-€! 

Teraz za ročné PREDPLATNÉ + INCA COLLAGEN zaplatíte spolu LEN 30,-€*. Objednajte si TU.

*Plná hodnota ročného predplatného FIT štýl a kolagénu Inca Collagen je spolu 74,90,-€

INCA COLLAGEN: Kolagén, ktorý naozaj pomáha

  • 100 % morský kolagén nemaskovaný sladidlami ani ochucovadlami
  • preukázateľne bioaktívny (živý) kolagén z overených zdrojov
  • až 3000 mg v dennej dávke, ktoré telo dokáže efektívne využiť
  • samostatne balená denná dávka pre zachovanie účinkov živého kolagénu
  • ľahko rozpustný vo vode, s výbornou vstrebateľnosťou

FIT štýl, fitastyl, predplatné, máj, predplatiteľská akcia, kolagén, Inca Collagen, FIT

Čo sme si pre vás v májovom vydaní pripravili?

10 TIPOV pre krásne telo do PLAVIEK

Ak chcete toto leto ukázať svoje telo v tej najlepšej forme, je najvyšší čas začať práve teraz! Vieme, aké ťažké je začať. A rovnako vieme, že všetko začína v hlave. Pustíte sa do letného manuálu s nami?

BEH pre zdravé prsia

Aj tento rok sa pred letom bude konať benefičná akcia Beh pre zdravé prsia, ktorá upozorňuje na ochorenie prsníka a význam preventívnych vyšetrení. Janči Dömény pre vás pripravil bežecký plán na 5 týždňov, ktorým vás na 5 km beh pripraví. Týždenné bežecké plány vám na našom webe budeme predstavovať postupne, no vždy v predstihu.

Beh pre zdravé prsia, bežecký plán, Janči Dömény

DELIKÁTNE! Keď nás zradia svaly panvového dna

Či už je na vine tehotenstvo, ochorenie, operácia, či vek, tento delikátny problém trápi pomerne veľa žien. Na hanbu nie je dôvod. Ak vás navyše trápi inkontinencia, ku ktorej sa ťažko priznáva, určite venujte pozornosť nášmu článku. Dozviete sa, ako si pomôcť, ako a čo cvičiť a mnohé iné "vychytávky". Dobrou správou je, že ide o riešiteľné veci.

Očista tela NIE JE o chudnutí

Paradoxne, práve v období, keď slnko začína hriať a všetko vôkol nás rozvoniava, bývame často unavení a bez energie. Práve v tomto období nastáva čas dopriať svojmu telu regeneráciu v podobe jarnej očisty. Ak plánujete jarný reštart, správne nastavenie mysle je prvým krokom k úspechu. Vizualizovanie vytýčeného cieľa dokáže divy. Správna očista by mala prebiehať súbežne na fyzickej i psychickej úrovni.

Prírodné antihistaminiká v BYLINKÁRNI

Ak vás trápi sezónna alergia a nechcete byť nonstop závislá na kortikoidoch, určite si prečítajte našu bylinkáreň. Úľavu pri alergii vám dokážu priniesť aj bylinky. Navyše, máj je typický pre skrížené alergické reakcie a tu nastáva doslova boj s veternými mlynmi. Poradíme vám, ako si doma pomôcť.

pírodné antihistaminiká, bylinkáreň, alergia, sezónna nádcha

Sebavedomá ako Španielka

V Latinskej Amerike sú ľudia srdeční, vrelí, zvyknutí každého bozkávať a objímať. Čo sa nám zdá príliš, pre nich je primálo. Vo vzťahu k vlastnému telu a svojej kráse by sme mohli byť viac Španielky než Slovenky. Prečo?

Zrada v dospelosti: AKNÉ

Akné u dospelých môže byť podobného, ale aj úplne odlišného charakteru ako akné u dospievajúcich a môže podliehať rôznym formám liečby. Čo spôsobuje AKNÉ v dospelosti?

Zacvičíte si s Dianou Hô Chí - v hlavnej úlohe JEDNORUČKY

Stačí si pripraviť jednoručné činky s hmotnosťou 1 kg alebo malé fľaše naplnené vodou. Potom už len vziať do ruky FIT štýl a cvičiť podľa Dianinho prehľadného návodu.

Konopné semienka ako SUPERPOTRAVINA

Tieto malé hnedé semienka zaraďované medzi superpotravinu sú bohaté na bielkoviny, vlákninu a zdravé mastné kyseliny, vrátane omega-3 a omega-6. Majú antioxidačné účinky a môžu redukovať príznaky mnohých ochorení, zlepšujú zdravie srdca, pokožky a posilňujú aj činnosť mozgu. Ako a kde ich použiť?

Farebný FIT máj v kuchyni

Špargľa, cuketa, paprika, bryndza a mnoho iných jarných pochúťok v netradičných verziách. Máj si zaslúži výrazné chute a dokonalé lahôdky.

FIT štýl, májové číslo, recepty, špargľa

Varíme z jedného hrnca

Toto potrebuje každá z nás! Minimum špinavého riadu, času stráveného v kuchyni a ingrediencií. Prinášame vám hneď niekoľko tipov na vynikajúce jedlá pripravené v jednom hrnci, hotové do pár minút. Aké recepty môžete vyskúšať?

  • Tekvicové čili con carne
  • Kokosovo-karí RAMEN
  • Cestviny à la TACO
  • Ryžová miska

+ ďalšie skvelé tipy, recepty, dobré rady ako byť FIT

Už máte svoj FIT štýl? Nezháňajte, ale predplácajte. Vyberte si z rôznych možností predplatného, teraz aj so skvelým darčekom INCA Collagen.

CHCEM SI OBJEDNAŤ PREDPLATNÉ

FIT štýl, fitastyl, máj 2022