Lásky čas je tu! Májové číslo si zamilujete

Redakcia | 30. apríl 2019
fitštýl máj, lásky čas, body&mind, maková torta, recepty, fitness, chudnutie, zdravie, nové číslo, výzva, fit štýl challenge

Máj, mesiac lásky, lásky k druhým, ale aj k samým sebe. Ideálny čas, uvedomiť si svoje pozitíva a zapracovať na negatívach. Pochváľte sa za všetko, čo sa vám podarilo a dodajte si entuziazmus do všetkého, čo ešte len zvládnete.

Do plaviek s papájou

Nazývajú ju aj tropický melón zo stromu alebo botanickým názvom Carica papaya. Určite ste sa s ňou už stretli v obchode, no radšej ste siahli po vyskúšanom, známejšom ovocí? Veľká chyba! Papáju je totiž možné pripraviť na mnoho spôsobov a okrem príjemnej sladkej chuti vás určite prekvapí aj čo všetko dokáže vylepšiť a doplniť v našom tele.

Prerušovaný pôst

Tvrdenie, že treba jesť 5x denne je v dnešnej dobe už prežitkom. Dôležitým faktorom pri príjme optimálneho množstva jedla je jeho energetická hodnota: netreba jesť zbytočne 5x denne a premáhať sa, aby ste do seba niečo dostali, keď ani nie ste hladní, „ale veď olovrant treba“... Či je vhodné zaradiť prerušované hladovanie ozrejmí v článku výživová poradkyňa SVETA ZDRAVIA.

Body & mind

Telo a myseľ – správna kombinácia, len čo je pravda. Keď nefunguje jedno, pokrivkáva aj to druhé. Našťastie, s komplexnými cvičeniami s rovnomenným názvom body and mind precvičíte, posilníte a uvoľníte váš organizmus aj psychiku.

EKO pranie a upratovanie

Ak ste si mysleli, že jediné zdroje znečistenia ovzdušia sú z výfukových plynov motorových vozidiel, lietadiel, dymu z komínov priemyselných  tovární, výrobných závodov a podobne, nedajte sa zmiasť. Vzduch vo vašej domácnosti, môže byť rovnako toxický, ba dokonca ešte viac zamorený, ako vzduch uprostred rušného veľkomesta. Pozor na to, čím sa snažíte svoj domov „vyčistiť“.

FIT cukráreň: Maková torta bez múky

V našej cukrárni sa opäť činila inšpiratívna Diana Hô Chí. Tentokrát sme vyčarovali makovú tortu bez múky (bez lepku) a neodolateľne chutný tofu puding. Nenáročné recepty ako na čas, tak i na prípravu vás čakajú na stranách 92 – 93.

+ Festival chutí vo vašej kuchyni,

+ 3 jarné polievky vrátane kalorických hodnôt

NEZHÁŇAJTE, ALE PREDPLÁCAJTE!

Ročné predplatné časopisu FIT štýl namiesto 26,40 € teraz len 19,90 €.

Alebo ročné predplatné časopisu FIT štýl SPOLU S KNIHOU 60 dní k novej postave (v hodnote 19,50 €). Namiesto 45,90 € zaplatíte teraz len 28 €.

PREDPLATNÉ OBJEDNÁTE KLIKNUTÍM → SEM

Akcia pre nových predplatiteľov platí do konca mája 2019.