Letné vibrácie: Starostlivosť o telo počas slnečných dní

Redakcia | 21. jún 2022
dm drogerie markt, sundance, balea, slnko, leto, opaľovací krém, sprej na opaľovanie, OF 30

Cítite vôňu leta? Láskanie hrejivých slnečných lúčov na tvári a radosť z plánovanej dovolenky?

Starostlivosť o telo a pleť má v lete svoje špecifiká. Pokožka je namáhaná opaľovaním, zaslúži si preto starostlivejšiu hydratáciu, osvieženie a kvalitné prípravky pred a po opaľovaní. Myslite na to, že trvá približne 30 minút, kým sa opaľovací krém úplne dostane do pokožky a vytvorí ochranný štít. Ak sa chcete opaľovať bezpečne, odporúča sa používať minimálne faktor SPF 30, ktorý blokuje cca 97 % nebezpečných UVB lúčov. Po pobyte na slnku použite telové mlieko po opaľovaní.

Nezabúdajte ani na svoje nohy. Práve v lete sú chodidlá obzvlášť namáhané častým chodením "naboso" a neupravené nohy nezachránia ani tie najkrajšie letné sandále. Krásne nalakované nechty a hebké chodidlá sú vizitkou každej dámy. Navyše, pestované chodidlá dokonale podčiarkujú ženskosť.

Čo by vám nemalo v letnej výbave chýbať:

dm drogerie markt, balea, sundance, SUNDANCE transparentný sprej na opaľovanie OF 30, telové mlieko po opaľovaní, maska na nohy

Balea sprchovací gél, 200 ml

Obsahuje hydratačnú formulu, ktorá pokožku výdatne zvláčňuje, ošetruje a dôkladne čistí. Zároveň chráni pokožku pred vysúšaním. Je vhodný aj pre citlivú pokožku.

dm drogerie markt, balea sprchovací gél, slnko, leto

SUNDANCE transparentný sprej na opaľovanie OF 30, 200 ml

Obsahuje UVA a UVB filtre, je extra vodoodolný a odolný voči potu. Má chladiaci účinok a je vhodný aj pre pokožku hlavy.

transparentný sprej na opaľovanie OF 30, sundance

Balea osviežujúci pleťový sprej, 150 ml

Okamžite vitalizuje pleť, dodáva nevyhnutnú vlhkosť a osvieži kedykoľvek počas dňa. Navyše zanecháva príjemnú vôňu. Využiť ho môžete pri športe, v lete počas horúčav, či na cestách. Je vhodný aj na fixáciu make-upu.

Balea osviežujúci pleťový sprej

Balea maska na nohy, 1 ks

Poskytuje intenzívnu hydratáciu. Vegan zloženie s extraktom z citróna a s bambuckýmmaslom sa stará o namáhané chodidlá a zanecháva ich hebké a vláčne. Po 20 minútach sú nohy hydratované, mäkšie a hladšie.

Balea maska na nohy

alverde NATURKOSMETIK telové mlieko po opaľovaní, 200 ml

S výťažkom z bio aloe vera a bio slnečnicovým olejom účinne pôsobí na podráždenú pokožku pred slnkom.  Pokožku zanecháva príjemne vyživenú a vláčnu. Ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebáva bez pocitu lepenia.

alverde NATURKOSMETIK telové mlieko po opaľovaní, telové mlieko po opaľovaní

Kúpite exkluzívne v predajniach dm alebo na mojadm.sk.