Máte už februárový FIT štýl? Poďte nahliadnuť, čo sme pre vás pripravili

Alena Pethoova | 31. január 2018
Máte už februárový FIT štýl? Poďte nahliadnuť, čo sme pre vás pripravili

Poďte sa pozrieť, čo sme pre vás pripravili vo februárovom FIT štýle. Upratajte si v kuchyni a bude sa vám lepšie chudnúť. V našej kváskovej poradni sa naučíte robiť ten najlepší kvások. A domáce lievance na záver. A to je len malé nahliadnutie....

Chudnutie sa začína v kuchyni

Káva, zelený čaj, čili, avokádo či ananás. Potraviny, vďaka ktorým to pri chudnutí ide o čosi lepšie. Ak cvičíte ostošesť a pritom sa ručička na váhe neposúva smerom nadol, skúste si „upratať“ v kuchyni. Správny jedálny lístok doplnený o tieto super potraviny dokáže zázraky.

A čo výživové doplnky?

„Je pravda, že spaľovače sú veľmi populárne a veľa ľudí sa na ne aj spolieha bez toho, aby zmenili životosprávu. Takto to ale nefunguje,“ vysvetľuje fitnes tréner Marcel Šípkovský. „Spaľovače fungujú na báze kofeínu a iných látok, ktoré napomáhajú odbúravať tuk. Ale ak sa venujeme tréningu iba hodinu a potom sa vrátime k starému režimu, nemôžeme čakať zázraky.“ ...

... viac sa dočítate vo FIT štýle.

FIT štýl vám prináša pravidelnú PORADŇU KVÁSKOVANIA

V kvásku sme dostali veľký dar. Množiaca sa energia spája ľudí a rodiny, formuje a vytvára nové. Sila kvásku tkvie v jeho schopnosti šíriť sa ďalej a rásť. Niekedy sa jeho sila utlmí, aby potom zas povstala.

Podľahli ste aj vy kúzlu „kváskovania“ a ešte stále sa učíte? Máte otázky, na ktoré v súvislosti s kváskovaním hľadáte odpovede?

FIT štýl vám prináša pravidelnú PORADŇU KVÁSKOVANIA, kde vám na vaše otázky odpovedá Lenka Mančíková, organizátorka Kurzov kváskového pečenia a autorka knižnej novinky „KVÁSOK“.

Svoje otázky do poradne posielajte na adresu redakcia@fitastyl.sk.

Domáce FIT lievance s čučoriedkami (Zn. Bez cukru a múky)

Vo FIT štýle na vás čaká aj skvelý recept na lievance, ktoré potešia nielen na raňajky, od našej čitateľky. Dúfame, že sa stane sladkou fit stálicou aj vo vašej zdravej kuchyni.

Iba ak sme zdraví, môžeme žiť život aktívne, naplno, plniť svoje sny a túžby.

Predplatné časopisu FIT štýl - zaujímavé čítanie o zdravom životnom štýle môžete aj darovať.