Must have týchto dní: FIT štýl je aj v máji plný skvelých tipov a inšpirácií

Redakcia | 3. máj 2020
Must have týchto dní: FIT štýl je aj v máji plný skvelých tipov a inšpirácií

Oddýchnite si od korona správ a doprajte si v máji množstvo skvelých, overených tipov, inšpirácií v májovom vydaní FIT štýlu.

Pre všetkých našich verných čitateľov, ale aj pre tých, ktorí FIT štýl teraz iba objavujú máme skvelú správu. Ak ste zero waste, ste v zahraničí alebo jednoducho chcete mať k svojim vydaniam prístup ONLINE, prinášame vám okrem tej printovej v stánkoch už aj

ONLINE VERZIU FIT štýlu!

Časopis si môžete predplatiť na 1 rok alebo si môžete zakúpiť aj jednotlivé vydania. Digitálne predplatné funguje cez príhlásenie sa do vášho konta na www.fitastyl.sk, kde budete mať jednotlivé zakúpené vydania stále uložené. Praktické, že?

Čo vás čaká v májovom vydaní?

Lahôdkové droždie

Ešte donedávna lahôdkové droždie poznali a používali najmä vegáni a vegetariáni, pretože je dobrým zdrojom bielkovín, železa i vitamínov skupiny B a má lahodnú chuť. S pribúdajúcim časom sa však pole
pôsobnosti tejto výživnej pochúťky pomaly rozširuje a získava si čestné miesto medzi koreninami a bylinkami v kuchyniach tých, ktorí sa snažia variť zdravo a chutne. Vravíte si, že lahôdkové droždie nepoznáte?
Je najvyšší čas, aby ste sa s ním zoznámili.

Anémia? Doplňte si železo zo stravy!

V dnešnej dobe sa často stretávame s prístupom lekárov, ktorí vám diagnostikujú anémiu, dajú vám iba veľmi základné informácie, ak vôbec nejaké. Možno vás niekedy vyzbroja letáčikom. Dá sa to chápať – majú toho veľa, denne majú desiatky pacientov a priestor na dlhé konzultácie skoro žiadny. Avšak potom ste odkázaní na internetové rady (ktorých je neúrekom a často sú protichodné). Česť  výnimkám, ktoré svojich pacientov upozornia na veľa vecí a veľa vecí im vysvetlia, ozrejmia a poradia. Najviac nás zaujíma jediná otázka: ak mám málo železa, čo mám jesť, aby som si zvýšila jeho koncentráciu? Jedna forma sú tabletky. Anémiu vám práve diagnostikovali, vaše hodnoty nie sú kritické a vy nechcete brať lieky, čo s tým?

Rozhýbte stuhnutý chrbát

Tipy, ako si pomôcť od bolestí chrbta sú vždy na nezaplatenie. Prevencia je však rovnako dôležitá. Prinášame vám dôležité informácie a rady, ako rozcvičiť stuhnutý chrbát a posilniť svaly chrbta. V dobe home office a pololežmo polohy pri počítači akoby ste našli, čo poviete?

Zacvičte zostavičku pre super postavičku

Opäť skvelá Diana Hô Chí, ktorá pre vás na máj pripravila zostavu pre krásnu postavu. Hýbať sa môžete aj v pohode svojej obývačky, alebo na terase. Skrátka, fitko nepotrebujete a môžete byť zdraví a krásni. Skúsite?

Medicína pre dušu: Steel Mac Flow

Tréningy s týmito oceľovými palcátmi sú stelesnením funkčného tréningu. Steel Mace tréning zlepšuje športový prejav tak ako žiadny iný športový nástroj. Toto cvičenie si vyžaduje uvedomenie vlastného tela a dokonalý balans, pričom je jemne narúšaný malým množstvom nestability vyvolanej jednostranným zaťažením nástroja. Tréning teda spočíva aj v reakcii športovca na tieto rušivé momenty a v algoritme získavania rovnováhy v neustále meniacich sa plynulých pozíciách.

Očistný týždeň podľa Janyho

Tento týždeň je pre všetky silné povahy a silné žalúdky! Pre každého, kto sa chce do toho pustiť naplno
a naštartovať zdravý životný štýl na 100 % v podobe odľahčujúceho očistného týždňa. Počas tohto týždňa sa vám krásne prečistí celý tráviaci systém, telo si oddýchne a prečistí sa vám aj hlava. Zároveň do seba
dostanete veľké množstvo vitamínov, minerálov, stopových prvkov, vlákniny, antioxidantov a samých „dobrých“ vecí.

7 tipov, ako prijať zmeny. Zn. Bezbolestne

Zmena je život, vraví sa. Áno, keď si to tak pre seba vyslovíme, znie to racionálne a zmierene, no v praxi to už také jednoduché nebýva. Isteže, jednoznačná zmena k lepšiemu prináša jednoznačne pozitívne emócie. Pocit úľavy, radosť, šťastie. Avšak sú aj iné zmeny a bez nich sa náš život nezaobíde. Ide o zmeny k horšiemu – respektíve zmeny, ktorých pozitívne dôsledky ešte nedokážeme doceniť. Sú pred nami ukryté.

Predplaťte si FIT štýl a získajte výhody!

alebo