Novembrový FIT štýl: Využite špeciálnu predplatiteľskú AKCIU

Redakcia | 26. október 2021
Novembrový FIT štýl: Využite špeciálnu predplatiteľskú AKCIU

Objednajte si predplatné FIT štýl na 1 rok a získajte TEST NA PROTILÁTKY COVID-19 PO OČKOVANÍ v špičkovom laboratóriu Unilabs Slovensko.

Pripravili sme pre Vás špeciálnu akciu!

Objednajte si ročné predplatné TERAZ LEN ZA 26,50 s testom.

AKO NA TO?

1. Na www.fitastyl.sk/objednavka vyberte predplatné s testom.

2. Po úhrade vám zašleme jedinečný kód na objednanie sa na test.

3. Na samotné testovanie, odber krvi, sa sami objednáte v čase a na miesto, ktoré si vyberiete v pohodli domova cez internet.

Test/kód nie je viazaný na meno, môžete ho aj darovať.

CHCEM SI OBJEDNAŤ ČASOPIS FIT ŠTÝL

Čo vám prináša novembrové vydanie FIT štýlu?

  • Kvaka – stratený poklad pre naše telo
    V ľudovom liečiteľstve bola kvaka používaná na liečbu obličkových kameňov alebo kašľa. V časoch hladomoru a taktiež v koncentračných táboroch slúžila hlavne ako výdatná strava dodávajúca vyslabnutému telu energiu, silu.
  • Výživné a teplé jedlo na zahriatie
    Ten čas, kedy sa do nás oprie treskúci mráz a nemilosrdný vietor je už doslova za rohom. Pri našom životnom štýle nie je možné zostať ležať celý deň pod teplou perinou, ani sa po kancelárií premávať v lyžiarskom overale, aby sme sa udržali v teple. Základným pravidlom na jeseň a v zime je, aby sme si dopriali minimálne jedno teplé jedlo denne. Ak sme však mimoriadne zimomraví, môžeme zvoliť teplé raňajky, obed aj večeru.
  • Porucha príjmu potravy
    Najmedializovanejšou poruchou príjmu potravy je jednoznačne anorexia. Mnoho ľudí však trpí ďalšími poruchami z tohto spektra, predovšetkým bulimíou a záchvatovým prejedaním sa.
  • Jesenné bežecké začiatky
    Mnoho ľudí si myslí, že najlepšie je začať s behom na jar alebo v lete. My vás presvedčíme, že práve jeseň je na beh ideálna.
  • Ako dosiahnuť sexi brucho
    Priznajme si, kto by nechcel mať na bruchu legendárny sixpack, pekáč buchiet? Chcú ho všetci, starší, mladší, muži aj ženy. Ale nie každému sa podarí dosiahnuť ho. Kde je problém? Ako na to prekliate brucho?
  • Črevo ako brána k nášmu imunitnému systému
    Zdravý jedinec má v črevách približne 8 000 rôznych druhov baktérií. Ich zloženie je unikátne u každého z nás. Každý človek má svoj individuálny mikrobióm zodpovedný za naše zdravie. Je to akýsi odtlačok nášho prsta.
  • 10 tipov pre dlhší a kvalitnejší život
    Treba začať hneď. Nečakať na pondelok, nový mesiac či priaznivú konšteláciu hviezd a urobiť aspoň jednu pozitívnu zmenu v životnom štýle, ktorá zvýši kvalitu nášho života. Neviete, ako celý tento proces naštartovať? Vyberte si aspoň jeden z našich mini tipov pre kvalitnejší a dlhší život a aplikujte ho do svojho každodenného bytia. Po niekoľkých týždňoch sa pre vás stane rutinou a môžete pridávať ďalšie a ďalšie.
  • Ajurvéda – sme odrazom prírody
    Ajurvéda sa nezaoberá iba fyzickými ťažkosťami, ale mení aj životný štýl človeka tak, aby napomáhala udržať alebo zlepšiť jeho zdravotnú kondíciu. V západnom svete sa teší rastúcej popularite natoľko, že vo viacerých krajinách už vznikajú ajurvédske nemocnice a centrá. Je predpoklad, že počas nasledujúcich niekoľkých rokov naberie rovnako populárny trend úspešnosti ako joga aj v našich končinách. Ak vás tento koncept zaujal, nakuknite pod rúško tajomného

Fit štýl

Objednajte si predplatné FIT štýl na 1 rok a získajte TEST NA PROTILÁTKY COVID-19 PO OČKOVANÍ v špičkovom laboratóriu Unilabs Slovensko.