Novembrový FIT štýl: Zohrejte sa FIT tipmi + darček k predplatnému od Weleda

Redakcia | 26. október 2022
Novembrový FIT štýl: Zohrejte sa FIT tipmi + darček k predplatnému od Weleda

Vonku sa citeľne ochladzuje, dni sa skracujú a vo vzduchu cítiť sychravú jeseň.

S príchodom chladnejších dní sa začíname prirodzene viac venovať aktivitám vo vnútri a siahame po teplej strave a nápojoch, ktoré nielen zahrejú naše telo, ale aj pohladia dušu. Čo sme si teda pre vás v novembrovom čísle pripravili? 


Novembrová predplatiteľská AKCIA 

Ročné predplatné časopisu FIT štýl teraz spolu s darčekom od WELEDA. Sprchový gél Aroma Shower Harmony (200 ml) so sviežou vôňou striebornej a sibírskej jedle získate spolu s predplatným len za 25,90€.

Máte už svoje predplatné ? 

Využite aj rôzne iné kombinácie výhodných akcií pre predplatiteľov, teraz aj v digitálnej verzii:

OBJEDNAŤ PREDPLATNÉ

Novembrové číslo FIT štýlu prináša aj tieto témy: 

  • Bylinkáreň: STOP jesenným úzkostiam a depresii -  ak vás trápi nespavosť, strach, úzkosť alebo dokonca panické ataky, siahnite po bylinkách. Sú tu na to, aby vám pomohli. 
  • Rutina naša každodenná: 6 tipov, ako si vytvoríte návyky - už ste možno veľakrát začali cvičiť alebo zdravo jesť či meditovať, no nevydržalo vám to dlhšie než týždeň-dva. Ako si nastaviť svoju každodennú rutinu tak, aby nám stopercentne fungovala?
  • POĎ DO VÝZVY s Di: Dopraj si starostlivosť o seba + štíhle vnútorné stehná (večný problém) - aké formy odpočinku si dopraje Diana Hô Chí? Možno niekoho inšpiruje práve tým, čo pre ňu znamená LÁSKAŤ samu seba...
  • Okom trénera: Možnosti, ako sa pohnúť a netrpieť - hľadáte spôsob, ako sa hýbať, žiť aktívny život, ale nie vždy vám to vychádza a niekedy sa z naháňania za pohybom stane utrpenie? Nezabúdajte, každý pohyb sa ráta. 
  • Mozog v dobrej kondícii: Ak vám niečo nefunguje v aute, zadrháva sa a šoférovanie nie je také bezproblémové, je čas navštíviť servis. Ako však vyriešiť, ak mozog je na tom obdobne? Zasekne sa a nefunguje?
  • Jesenná aromaterapia: Neviete, ktoré oleje by ste mali zvoliť? Prinášame vám prehľad tých najlepších do sychravých, chladných a upršaných dní, ako aj ich unikátnych zmesí, ktoré si môžete sami doma namiešať. 
  • Poznáte Edamame? Nezrelé mladé sójové bôby krásnej zelenej farby, ktoré sú po tepelnej úprave určené na konzumáciu, sa čoraz častejšie používajú v kuchyni ako zdroj bielkovín. 
  • Tekutý zázrak pre zdravie a zažívanie: POLIEVKY - nielen čínska medicína, ale aj naše babičky dobre vedeli o blahodarných účinkoch polievok na zdravie a vitalitu. Nie nadarmo sa hovorí: „Polievka je základ.“ 
  • Posledné dary lesa pred zimou: Šípky a trnky - dni sa pomaly krátia a príroda nás nabáda k posledným prechádzkam farebnou krajinou. Po ceste si môžeme natrhať kyticu šípok, trniek na liečivý čaj, tinktúru alebo sirup. Preto určite netreba zaváhať a nazbierať si tieto liečivé dary, ktoré sú nám ponúknuté. 
  • Náhrady mäsa pre vegánov - či už patríte k vyznávačom vegetariánskeho a vegánskeho životného štýlu, alebo vám len viac chutia rastlinné typy jedál, zaradenie náhrad mäsa do jedálnička je skvelý spôsob, ako si vychutnať rôznorodé chute aj textúry s použitím rastlinných ingrediencií.
  • FIT Cukráreň: Škoricové slimáky - upečte si jemné koláčiky, ideálne ku káve, čaju, ku knihe, alebo len tak, na jesenné chvíle s priateľmi. Oslaďte si život!

+ ďalšie zaujímavé články, rozhovory, príbehy, tréningy a inšpirácie nájdete vo vašom  obľúbenom FIT štýle.