ODHAĽTE SKRYTÚ VÁŠEŇ S NOVINKAMI OD AVONU!

Redakcia | 12. február 2021
ODHAĽTE SKRYTÚ VÁŠEŇ S NOVINKAMI OD AVONU!
foto: Avon

Nová kolekcia vôní plná vášne a túžby. Zamilujete sa do nej.

Avon ako líder vo svete vôní prichádza s novou kolekciou s názvom Attraction Desire pre dámy aj pánov. Tá je súčasťou obľúbenej línie Attraction, ktorú tvoria už štyri podmanivé sady. Kozmetická spoločnosť sa neustále snaží svojich zákazníkov prekvapiť inováciami na základe rôznych výskumov a tak potešiť naozaj široké publikum.

Nájsť vôňu, ktorá vystihne vašu osobnosť a štýl môže byť oveľa náročnejšie, akoby ste si mysleli. Avon ani tento rok nesklamal a na trh uvádza kolekciu vôní plnú vášne a túžby. Určite poznáte pocit, ktorý vás ovládne pri pomyslení na drahú polovičku, kedy sa vám podlamujú kolená a v bruchu cítite „motýlikov“. Podobnú explóziu pocitov v horúcich novinkách vzbudzujú kontrastné i známe tóny. Tajomstvom je ale vzrušujúci akord „the fire“ s opojným elixírom údených čerešní. 

Avon Attraction Desire

Aj samotná autorka neodolateľných vôní, Gabriela Chelariu, uvádza: „Vďaka zakomponovaniu kontrastných, ale známych tónov vytvára vôňa explóziu silných zážitkov, ktoré cítime, keď sme zamilovaní. Obe vône podnecujú emocionálny prvok vzrušenia a potešenia vedúci k následnej túžbe.“.

Attraction Desire for Her predstavuje dávku adrenalínu, energie a sebavedomia aj pre tú najhanblivejšiu z nás. Kombinácia šťavnatých čiernych čerešní a exotickej, sladkej zlatej ambry známej svojou výraznou vanilkovou arómou reprezentuje jemne drzý ženský pôvab. Element pokušenia dopĺňa kráľovský sambakový jazmín. 

Avon Attraction Desire

Attraction Desire for Him je stelesnením maskulinity ukrytej v každom mužovi. Vzrušujúcim spätím čiernych čerešní s príjemnou korenistou ambrou tvorí nadpozemský zážitok. Vôňu zafixuje olej z koreňov kosatca.

Avon Attraction Desire for Him

Duo Attraction Desire okúzli každého, kto si trúfne podľahnúť pokušeniu a privoňať si.

Duo Avon Attraction Desire

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

Všetky uvedené výrobky a sety sú dostupné na www.avon.sk alebo prostredníctvom vašej Avon Lady.