Októbrový FIT štýl: Byť fit je benefit aj počas jesene + darček k predplatnému od FARMASI

Redakcia | 27. september 2022
Októbrový FIT štýl: Byť fit je benefit aj počas jesene + darček k predplatnému od FARMASI

Jeseň nás spomaľuje, skúša, upokojuje. Užite si tieto dni v prítomnosti s našimi tipmi a dobrými radami, ako si ich spríjemniť. Nech vám v týchto sychravých dňoch pri pohári teplého čaju či šálke voňavej kávy robí spoločnosť náš októbrový FIT štýl.

Októbrová predplatiteľská akcia 

Ročné predplatné časopisu FIT štýl teraz spolu s darčekom od FARMASI. Dr. C. Tuna VITALIZING (500 ml)  regeneračný šampón na vlasy hodnote 9,90 EUR zDARma  získate spolu s predplatným len za 25,90 €. 

Máte už svoje predplatné ? 

Využite aj rôzne iné kombinácie výhodných akcií pre predplatiteľov, teraz aj v digitálnej verzii:

FIT štýl ročné predplatné + kniha 60 dní k novej postave len za 29,50 €

FIT štýl ročné predplatné + kniha Ako si posilniť imunitu len za 28,90 €

FIT štýl ročné predplatné + kniha Potravinové alergie len za 28,80 €

FIT štýl ročné predplatné + kniha Histamínová intolerancia len za 27,30 €

FIT štýl ročné predplatné + Kávovar Cafissimo Easy len za 38 € 

                                           OBJEDNAŤ PREDPLATNÉ




Októbrové číslo FIT štýlu prináša aj tieto témy: 

  • Ideálne jesenné MENU - Lokálne jesenné potraviny nám dodávajú dôležité nutričné látky, ktoré náš organizmus na jeseň potrebuje, aby sa pripravil na príchod zimy. Prečítajte si, ktoré potraviny vám odporúčame konzumovať práve na jeseň.
  • Podporte si zdravie zázvorom - Pomôžte vašej imunite lepšie zvládať stresové situácie, negatívne vplyvy z vonkajšieho prostredia a znížený prísun vitamínov zo záhradky. Zaraďte do vášho jedálnička zázvor.
  • Lyžovačka volá: Pripravte sa na svah! - Jeseň môžete aktívne využiť na zlepšenie fyzickej kondície a poriadne sa pripraviť na svah. Spevnením a posilnením hlavne dolných končatín, telesného jadra, chrbtového svalstva budete cítiť rozdiel už pri prvej jazde na svahu. 
  • Huby a hríby: Malý zázrak z lesa - Jeseň, ideálny čas na prechádzky lesom a hľadanie hríbov. Avšak ak nepatríte k nadšencom, zberateľom hríbov, mnohé veľmi zdravé druhy si viete zaobstarať aj v obchode. Ktoré to sú, aké zdravotné výhody nám prinášajú a prečo by sme huby mali konzumovať čo najčastejšie ? 
  • „Čo dom dal“ na cvičenie alebo Intenzívny tréning „z ničoho“ - Cvičiť sa dá všade a za mnohých okolností. Tu skutočne platí, že kto chce, nájde si cestu a kto nechce, nájde si výhovorku. Tak hor sa do toho!  
  • Elixír zdravia: Jablčný ocot - Jablčný ocot nie je výmysel dnešnej doby. Jeho história siaha až do čias Hippokrata, ktorý ho s obľubou používal vďaka jeho liečivým, čistiacim a energetickým účinkom. 
  • Bylinkáreň - V boji s ekzémom a bradavicami neťaháme vždy za kratší koniec.
  • Cvičenie na doma s Dianou: CÍŤ SA KRÁSNA AJ PRI CVIČENÍ + PEVNÉ CENTRUM TELA 
  • Sladké bez výčitiek: FIT čokoládový moment
  •  Bola si ešte včera odhodlaná zmeniť svoj život, začať pravidelne cvičiť, zdravo sa stravovať, no dnes ťa už entuziazmus a motivácia prešli?  FITSHAKER ti prináša tipy,  ako opäť nájsť motiváciu žiť zdravšie.

 

+ ďalšie zaujímavé články, rozhovory, príbehy, tréningy a inšpirácie nájdete vo svojom obľúbenom FIT štýle