Otestujte produkty zn. Sportness od dm drogie markt

Redakcia | 5. marec 2021
Otestujte produkty zn. Sportness od dm drogie markt

Objavte absolútny chuťový zážitok s produktami zn. Sportness, určenými predovšetkým pre športovcov či aktívnych ľudí. Vyskúšajte proteín, proteínové tyčinky a proteínové smoothie a podeľte sa s nami o vaše skúsenosti či postrehy.

Produkty určené na testovanie: 

Chutná čokoládová tyčinka poliata mliečnou čokoládou s maltitolom je bohatým zdrojom bielkovín, ktoré podporujú stavbu a udržanie svalov. Je ideálna počas celého dňa, zasýti a dodá energiu. 

Ovocné pyré z ananásu, jabĺk, banánov a manga s jablčnou šťavou a izolátom srvátkovej bielkoviny. Bielkoviny prispievajú k rastu svalovej hmoty a udržaniu zdravých kostí. Je výborné ako ľahké občerstvenie bohaté na proteíny pred, počas alebo po športe. Neobsahuje pridaný cukor, konzervačné látky ani umelé farbivá.

Bielkovinový prášok z vysokohodnotných, rýchlo vstrebateľných bielkovín s obsahom vitamínu B6 prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie, k udržaniu svalovej hmoty a zdravých kostí. Je vhodný na doplnenie a pokrytie bielkovinovej potreby pri zvýšenej fyzickej aktivite a športových tréningoch.

Chutná fitness bielkovinová tyčinka je bohatá na bielkoviny, ktorých obsahuje až 34%. Tie podporujú stavbu a udržanie svalov. Je ideálna počas celého dňa, zasýti a dodá energiu. 

Kúpite exkluzívne v predajniach dm a v dm e-shope.

 

Chcem sa prihlásiť na testovanie.