OTESTUJTE produkty zn. Sportness z dm drogerie markt

Redakcia | 23. marec 2022
dm drogerie, otestujte
foto: dm drogerie markt

Teraz máte možnosť vyskúšať proteínové pochúťky zn. Sportness od dm drogerie markt. Uvítate ich ako rýchly snack či pochúťku na doplnenie energie po športe. Využite túto šancu, prihláste sa na testovanie a podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a postrehy.

Produkty určené na testovanie:

Sportness proteínový krém s lieskovcami a kakaom, 230 g

Proteínový krém má nízky obsah cukru a je bez palmového oleja. Ako skvelý zdroj bielkovín je proteínová nátierka ideálna na chlieb, do palaciniek či dezertov. Bielkoviny prispievajú k rastu a udržiavaniu svalovej hmoty a k udržaniu zdravých kostí.

dm drogerie markt, sportness, otestujte produkty, Sportness proteínový krém

Sportness šumivé tablety vitamíny + minerály, 15 ks

Šumivé tablety s pomarančovou príchuťou predstavujú výživový doplnok s vitamínmi a minerálnymi látkami. Špeciálna kombinácia vitamínov, minerálov a hypotonickej receptúry umožňuje priame zásobenie organizmu dôležitými výživnými zložkami. Obsiahnutý horčík prispieva k rovnováhe elektrolytov. Draslík a vitamín D prispievajú k udržaniu normálneho fungovania svalov a vitamín B6 a B12 prispievajú k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie.

Sportness šumivé tablety

Sportness ampulky L-Carnitin Liquid, 7 x 25 ml

Výživový doplnok s pomarančovou príchuťou s obsahom vitamínu B12 prispieva k správnej látkovej premene dôležitej pre tvorbu energie a s vitamínom B6, ktorý prispieva k normálnej látkovej premene bielkovín a glykogénu.

sportness ampulky

Sportness proteínová biela čokoláda, 85 g

Biela čokoláda s chrumkami z mliečnej a sójovej bielkoviny a s obsahom lieskovcovej pasty je ideálnou pochúťkou na doplnenie energie po športe alebo ako výživný snack na desiatu. Vysoký obsah bielkovín prispieva k udržaniu svalovej hmoty a k udržaniu zdravých kostí.

sportness biela čokoláda

Sportness proteínové šošovicové čipsy s príchuťou papriky, 40 g

Šošovicové čipsy sú chrumkavé a lahodné lupienky s vysokým obsahom bielkovín. Chutia skvele čisté, s nátierkou, hummusom alebo dipom. Ich receptúra je bezgluténová, vegánska a tiež bohatá na vlákninu, ktorá prospieva správnemu tráveniu. Proteíny prispievajú k rastu a udržiavaniu svalovej hmoty a k udržaniu zdravých kostí.

sportness šošovicové chipsy

Kúpite exkluzívne v predajniach dm alebo na mojadm.sk

Ak máte záujem testovať tieto produkty, prihláste sa!

CHCEM SA ZAPOJIŤ DO TESTOVANIA PRODUKTOV SPORTNESS