OTESTUJTE tuhé alternatívy produktov určených na hygienu tela od dm drogerie markt

Redakcia | 25. október 2021
dm drogerie markt
foto: dm drogerie markt

Radi by ste malými krokmi prispeli k udržateľnejšiemu životu? Je ťažké zmeniť svoje návyky náhle a nárazovo. Teraz máte jedinečnú šancu vyskúšať ekologickejšie alternatívy šampónu a balzamu na vlasy, telového masla a krému na ruky.

Čo nájdete v testovacom balíčku od dm drogerie markt? 

  • alverde tuhý šampón na vlasy, 60 g
    Tuhý šampón na vlasy s vôňou kokosu prirodzene čistí a jemne ošetruje vlasy. Zloženie s bambuckým maslom a olivovým olejom chráni a intenzívne vyživuje vlasy bez zaťaženia. S tuhým šampónom sa jednoducho a prakticky manipuluje a zároveň poskytuje pokožke hlavy aj masáž.
  • alverde tuhý balzam na vlasy, 60 g
    Tuhý balzam na vlasy s vôňou mandlí regeneruje a ošetruje poškodené a krehké vlasy bez zaťaženia a uľahčuje ich rozčesávanie. Ošetrujúce zloženie s mandľovým olejom, olivovým olejom, extraktom z kukurice, kakaovým maslom dodáva vlasom hebkosť a lesk. Balzam nie je balený v nepotrebnom plastovom obale.
  • alverde tuhé telové maslo, 40 g
    Tuhé telové maslo s vôňou mandarínky so štipkou bazalky pleť dokonale hydratuje, zvláčni a udrží dlho hebkú. Obsahuje kvalitné ingrediencie z ekologického poľnohospodárstva bez obsahu minerálnych olejov, farbív a syntetických vôní. Kakaové a bambucké maslo pokožku vyživia, hoja jemné ranky a v kombinácii s olivovým olejom a včelím voskom poskytnú pokožke najlepšiu starostlivosť.
  • alverde tuhý krém na ruky, 25 g
    Tuhý krém na ruky s vôňou rakytníka rešetliakového sa dokonale postará o pokožku rúk. Receptúra na báze prírodných zložiek ako bambucké a kakaové maslo, mandľový olej či včelí vosk obdaruje ruky jemnosťou a hebkosťou. Tuhá konzistencia sa pri kontakte s pokožkou jemne topí a ľahko sa vstrebáva do rúk. Vysokokvalitné zložky ju chránia ruky pred chladom a vysúšaním.

Kúpite exkluzívne v predajniach dm a v dm e-shope.

CHCEM SA ZAPOJIŤ DO TESTOVANIA 

Zapojte sa do nášho testovania a vyskúšajte na vlastnej koži ekologické  alternatívy šampónu a balzamu na vlasy, telového masla a krému na ruky.