Palivo pre letné dobrodružstvá

Marva | 10. august 2021
Marva
foto: Marva

Leto je ten správny čas na nové zážitky. Krásne počasie, teplo, slnko, prázdniny. Všetci túžime po úniku z každodennej rutiny. Niekam cestovať, zažiť niečo nové, zdolať stenu, čvachtať sa v mori, či vyliezť na kopec s deťmi. Leto je symbolom slobody, pohybu a dobrodružstva.

Či už trávite dovolenku na Slovensku alebo v zahraničí, všade na Vás čakajú nové zážitky. Práve z nich potom môžeme čerpať po zbytok roka pozitívnu energiu. Skúsme si urobiť dovolenku trochu INAK. Vyjsť zo svojej komfortnej zóny a zažiť naozajstné dobrodružstvo!

Niekedy pre to stačí - opustiť brány rezortu pri mori a objaviť prírodné krásy v okolí. Alebo miesto ubytovania v hoteli skúsiť stanovačku. Vybrať sa pri jazere na výlet loďou. Prezrieť si v okolí hrad či zrúcaninu. Alebo zdolať najbližší vrchol kopca a mať nádherný výhľad.

Pre nové dobrodružstvo je dobré mať so sebou to správne “palivo”

Obyčajný keksík, či čokoláda Vám nedodá ten správny dlhodobý “palivový” efekt. Preto sú tu poctivé MARVA tyčinky z kvalitných ingrediencií, vyvinuté vášnivým horolezcom. 

Marva

3 unikátne receptúry - Raw, Müsli a Pohánka si zamilujete. Milovníci datlí a orechov by nepochybne mali siahnuť po Raw tyčinkách z poctivých ,,surových“ dobrôt. Je to malý zázrak, že dostatočnú energiu z ovsených vločiek môžeme získať aj bez zbytočného množstva cukru a chémie z tyčiniek Müsli a finálnu trojicu dopĺňajú Pohánkové tyčinky. Mnohí tvrdia, že Pohánka, ktorá je prirodzene bez lepku, je to najlepšie, čo medzi zdravými ingredienciami môžeme nájsť. Je bohatá na vitamíny a minerály.

Marva

Urobte si leto plné zážitkov a podľa seba. A nezabudnite na to správne “palivo”, ktoré Vám dodá tú správnu energiu “Objaviteľa”. Hor sa za novým dobrodružstvom!