Poďte zažiť niečo nové: Ruský cirkus na ľade v 5 slovenských mestách

Ruský cirkus | 17. september 2019
cirkus, slovensko, cirque desole, vystupenie, akrobacia, show, zážitok, voľný čas, podujatie, kultára, 2019
foto: Ruský cirkus

Poďte zažiť niečo nové, niečo čo ste doteraz ešte nevideli. Práve na Slovensku odštartuje európske turné 2019/2020 Ruský cirkus na ľade so svojou novou šou TRIUMF. Ide o neobyčajne dynamické, žiarivé predstavenie, ktoré na veľkolepej ľadovej ploche spája všetky žánre súčasného cirkusového umenia.

Levice, Poprad, Žilina, Bratislava a Trnava - ľadové plochy piatich zimných štadiónov zaplnia špičkoví ruskí umelci, ktorí predvedú svoje famózne a dych vyrážajúce čísla slovenským divákom.  

“Cirque du Soleil na ľade“, tak o predstavení hovoria diváci v Nemecku, Francúzsku, Švajčiarsku. Zaujať dnešného diváka niečím novým, nie je vôbec ľahké. Ale to, čo pripravil pre divákov Ruský cirkus na ľade pod vedením Kirilla Kirillova vzbudzuje obdiv a nadšenie.  

Nová, famózna šou Triumf predstavuje spojenie všetkých žánrov súčasného cirkusového umenia na ľadovej ploche.

Vystúpia v nej žongléri, akrobati, iluzionisti, gymnasti a samozrejme klauni. Excelentné výkony umelcov na ľadovej ploche dotvárajú prepracované kostýmy, ktoré sú tematicky ladené ku každému číslu. Niektoré sú bláznivé, ďalšie trblietavé, iné svetelné či farebné.

Veľkoleposť šou je podporená svetelnými efektmi, vlastnou dynamickou hudbou a mnohými ďalšími špeciálnymi efektami. Cirkus na ľade nadchne nielen veľkého, ale aj malého diváka. Deti si zamilujú úžasných žonglérov, taktiež klaunov a ich komické vystúpenia či akrobatov, ktorí predvedú strhujúce predstavenia vo vzduchu aj na ľade. A k tomu veľkolepá svetelná šou. Detičky do veku 3 rokov majú vstup zdarma

V cirkuse neuvidíte žiadne zvieratá. Iba špičkové výkony umelcov. Tešiť sa môžete napr. aj na víťazov svetových šampionátov v krasokorčuľovaní či predstaviteľov významných cirkusových dynastií ruského cirkusu ako Kirill Kirillov či Roman Kanagin.  

Ruský cirkus na ľade vás prenesie do sveta nadšenia a obdivu. Zabudnite na všednú realitu a nechajte sa uniesť akrobatickými číslami umelcov, ktorí vám vyrazia dych.

Už v novembri v piatich slovenských mestách:

  • Levice - 5. november 2019 o 17:00 - Zimný štadión, Levice
  • Poprad - 6. november 2019 o 17:00 - Zimný štadión, Poprad
  • Žilina - 8. november 2019 o 17:00 - Tipsport Aréna, Žilina
  • Bratislava - 9. november 2019 o 16:00 - Zimný štadión V. Dzurillu, Bratislav
  • Trnava - 10. november 2019 o 16:00 - Zimný štadión, Trnava  

Vstupenky na predstavenia zakúpite v sieti TICKETPORTAL. (Deti do 3 rokov majú vstup zdarma, bez nároku na miesto.)