Prihláste sa na TESTOVANIE NOVÝCH jedinečných produktov dmBio

dm | 1. marec 2020
dmbio, test, produktov, fit štýl, testovanie, prihláška na testovanie, fit, zdravo, výživa, PR, článok
foto: dm

Predstavujeme vám ďalší rad lahodných produktov značky dmBio. Stretli ste sa už s niektorým z nich? Využite príležitosť otestovať ich medzi prvými.

Produkty určené na testovanie: 

dmBio bylinková morská soľ, 200 g

Ideálna voľba k dochuteniu rôznych jedál! Šalátom, zelenine či dresingom dodá jemnú aromatickú príchuť.  

dmBio Tex-Mex fazuľový šalát so špaldou, 235 g

Vynikajúci fazuľový šalát so špaldou má lahodnú, typicky mexickú chuť. Šalát sa hodí na spestrenie do vašej kuchyne či ako hotový šalát na cesty.  

dmBio smoothie, 250 ml

Zelené smoothie s obsahom pomaranča, manga, špenátu a kučeravého kelu zasýti a dodá potrebnú energiu. Zdravý a chutný smoothie nápoj si môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek.  

dmBio Lovely Herbs bylinný čaj, 40 g

Vychutnajte si zdravú šálku čaju s obsahom lahodnej zmesi bylín ako prenikavo aromatický fenikel, sladkastú tulsí či upokojujúcu kamilku. Tulsí, tiež známa ako indická bazalka sa v Indii používa pre svoju jemne sladkú a korenistú arómu. Čaj je výborný kedykoľvek počas dňa, v akomkoľvek počasí, perfektne sa však hodí do chladného obdobia, kedy zahreje a obsiahnutá citrónová tráva zároveň osvieži.

dmBio pražené mandle v Tamari omáčke, 50 g

Výživná pochúťka na každý deň! Vychutnajte si korenisté pražené mandle máčané v lahodnej japonskej Tamari omáčke. Sú pražené bez tuku a vyrobené len zo starostlivo vyberaných surovín. Navyše sú bohaté na hodnotné rastlinné bielkoviny a vlákninu.

dmBio zmes na chrumkanie so sójou, 40 g

Chutný snack s vysokým 38 %-ným obsahom rastlinných bielkovín je zmesou pražených a solených sójových bôbov a tekvicových jadierok je obohatená sušenou zeleninou, paradajkovými vločkami a tekvicovými kockami.    

Kúpite exkluzívne v predajniach dm a v dm e-shope.

Prihláste sa do nášho testovania