Si tréner/ka a hľadáš ocenenie? Staň sa FIT LEADROM!

Jana Šimkovičová | 18. apríl 2018
Si tréner/ka a hľadáš ocenenie? Staň sa FIT LEADROM!

Prihlás sa do súťaže FIT LEADER, odpromuj svoje aktivity, upevni vzťahy s fanúšikmi, nadviaž užitočné spolupráce pre svoj rozvoj, či vyhraj skvelé ceny.

Prečo sa zapojiť do projektu FIT LEADER

Už roky sa snažíme motivovať ľudí k zdravému životnému štýlu, rovnako ako vy, tréneri. Bez vás to nie je možné, preto s vami radi spolupracujeme.

FIT LEADER
nie je len súťaž, je to projekt, ktorým chceme spájať komunitu trénerov. Pomáhať vám a pomáhať si navzájom. Preto ju neberte len ako súťaž, nejde len o prvenstvá.

Chceme vidieť, akých trénerov na Slovensku máme, čo robia, v čom sú výnimoční. Potrebujeme to my pri našej práci, keď tvoríme články, videá alebo knihy. Ale aj naši klienti, ktorí hľadajú ambasádorov pre svoje značky a produkty. Tréneri a vyznávači zdravého životného štýlu sú totiž IN.

Čo získaš víťazstvom v súťaži FIT LEADER

Vieme, že tréneri sú zameraní na výsledky a keď si stanovia cieľ, idú za ním. Chcú dosiahnuť super výsledok so svojimi zverencami a pre klientov urobia maximum. Teraz je čas, kedy ti všetci tvoji klienti, fanúšikovia a priatelia môžu za tvoju prácu poďakovať a posunúť ťa na úplne iný level. A to doslova.

Vezmi si príklad:

  • Branislav Lobotka (víťaz minulého ročníka súťaže) spolupracuje s časopisom FORBES a niekoľkokrát sa objavil v tlačenom magazíne.
  • Monika Ludasová (takisto víťazka FIT LEADER 2017) dostala ponuku do TV MARKÍZA, aby sa stala trénerkou v pripravovanej relácii.
  • Tréner Matúš Špirko dokonca vydal vlastnú knihu, ktorú nájdeš v kníhkupectvách.
  • Viac než 40 trénerov a osobností z minulého ročníka súťaže majú celostranovú prezentáciu v knihe NABITÁ KUCHÁRKA

...a takto by sme mohli pokračovať.

fitleader

Čo získaš účasťou v súťaži FIT LEADER

Vieš, ako sa vraví, že nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. V súťaži FIT LEADER to skutočne platí. A to 100-násobne. My v CVIČTE.SK ako organizátor súťaže chceme s tebou spolupracovať nielen počas trvania súťaže, ale po celý rok. S nami a silnými partnermi súťaže sa vieš rozvíjať vo viacerých smeroch:

  • Spolu s odborníkmi, ktorí zasadnú v porote súťaže môžeš zlepšovať svoje zručnosti a vzdelávať sa vo svojom odbore.

  • Dáme ti možnosť zúčastniť sa tréningov pre trénerov, kde môžeš okrem iného získať aj certifikáty a kredibilitu pred svojími zverencami.

  • Radi ťa odprezentujeme na našom portále CVIČTE.SK pred viac ako 250.000 návštevníkmi mesačne ako odborníka a trénera, na ktorého sa môžu s dôverou obrátiť.

  • Umožníme ti publikovať tvoje články alebo s tebou radi urobíme rozhovor, prípadne môžeš prispieť svojimi odbornými tipmi do našich článkov. Možností na spolupráce vidíme veľmi veľa. A ak niečo napadne aj teba, sem s tým, my v CVIČTE.SK sme otvorení pozitívnej spolupráci :)

  • Predstavíme ťa partnerom súťaže ako je Max Sport, Všeobecná zdravotná poisťovňa, Kellys, Mitická, Panta Rhei, adidas a ďalším. Urobiť si kontakty nebolo nikdy jednoduchšie a zároveň tieto spoločnosti mnohokrát aj hľadajú ambasádorov práve z radov odborníkov a osobností ako si ty.

  • V spolupráci s odborníkmi na biznis a marketing, pre teba pripravujeme viacero typov školení a workshopov, kde získaš skills na rozvoj svojho biznisu. Zlepšíš svoju webstránku, blog, naštartuješ sociálne siete a ďalšie veci nevyhnutné pre budovanie tvojej osobnej značky.

  • Ak ešte stále čítaš, tak máme radosť. Lebo toho máme pripraveného ešte omnoho viac + množstvo hodnotných cien, ktoré v súťaži môžeš vyhrať.

Čo povieš, ideš do toho?

Čo robiť, ak máš záujem získať ocenenie FIT LEADER?

1. Prihlás sa na www.fitleader.sk/registracia,
2. Vyber si 1 hlavnú kategóriu (individuálny alebo skupinový tréner) v ktorej chceš súťažiť,
3. Nahraj súťažný obsah (video, foto, článok),
4. Po autorizovaní tvojho súťažného profilu sa už začne zobrazovať na webe FIT LEADER
5. Na tomto webe budú môcť za teba hlasovať tvoji fanúšikovia, a to už od 30.4.

Súťaž FIT LEADER je každoročne zakončená slávnostným Gala večerom odovzdávania cien víťazom, na ktorom by si určite nemal/a chýbať!
fitleader