Slovenské orieškové maslá, ktoré dobyli svet

Redakcia | 13. máj 2021
Slovenské orieškové maslá, ktoré dobyli svet
foto: INFINUTY

Svet sa neustále mení a s ním sa mení aj postoj ľudí k potravinám. Čoraz viac zákazníkov si potrpí na ich kvalitu, pôvod, spôsob spracovania, či samotné zloženie.

Aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa v roku 2017 rozhodla slovenská spoločnosť INFINUTY priniesť na trh orieškové maslá z tých najkvalitnejších orechov. Bol to trochu skok do neznáma, pretože v tej dobe bol ešte pojem orieškové maslo málo známy a ľudia častokrát nevedeli, čo to vlastne je.

V čom sa INFINUTY líši od ostatných?

INFINUTY má od úplných začiatkov stále tú istú filozofiu – vyrábať prvotriedne orieškové maslá z tých najlepších orechov. Tohto sa držia od úplných začiatkov a ukázalo sa, že práve to je cesta k úspechu. Dôležitým faktom je aj to, že všetky výrobky sú 100% prírodné, nie je v nich použitý cukor, soľ, palmový tuk, ani žiadne farbivá a konzervanty.

Malá slovenská firma s veľkým medzinárodným úspechom.

Zlomom pre INFINUTY bola účasť v medzinárodnej potravinárskej súťaži Great Taste Awards, ktorá sa každoročne organizuje vo Veľkej Británii a je do nej prihlásených niekoľko tisíc produktov, ktoré bojujú o hlasy odbornej poroty. Práve tu sa INFINUTY podaril obrovský úspech, kedy ich 100% pistáciové maslo ako jediné svojho druhu získalo najvyšší počet hviezdičiek. To mu prinieslo titul najlepšieho pistáciového masla na svete. Okrem neho získali ocenenie aj ďalšie 4 INFINUTY produkty.

A aké sú plány do budúcna?

Jednou z filozofií firmy je neustály posun vpred. Svedčí o tom aj rozširovanie sortimentu, kde už okrem orieškových masiel nájdete aj samotné orechy, prípadne iné doplnkové produkty. Okrem toho prinášajú ľuďom aj inú pridanú hodnotu v podobe stránky www.infinuty.sk, kde sa zákazníci môžu inšpirovať množstvom receptov, prípadne zistiť viac informácií o zdravej strave v pravidelne aktualizovanom blogu.