Infošky články

Zapojte sa do ankety a vyhrajte balíček produktov zn. Sportness

Zapojte sa do ankety a vyhrajte balíček produktov zn. Sportness

Ste aktívni a oblasť športovej výživy vám nie je cudzia alebo dokonca sú doplnky výživy či proteínové nápoje súčasťou vášho denného jedálnička? Radi spoznávate a skúšate sortiment, ktorý je na trhu dostupný? Spolu so spoločnosťou dm drogerie markt sme pre vás pripravili jednoduchú anketu. Zapojte sa, odpovedzte na otázky a balíček produktov môže byť váš! Čítať viac..

TOP sprievodca horúcim letom? Júlový FIT štýl!

TOP sprievodca horúcim letom? Júlový FIT štýl!

Dlho očakávané horúce letné dni sú tu. Máme viac času, dlhšie dni, slnko, vodu, relax. K slnečným dňom neodmysliteľne patrí inšpiratívne čítanie, ktoré vás namotivuje, poteší a ktoré k leňošeniu kdesi na terase jednoducho patrí. FIT štýl v júlovom šate je stvorený pre vás... Čítať viac..

Žiješ zdravo, športuješ a záleží ti na zdravej výžive? Vyskúšaj FIT MENU

Žiješ zdravo, športuješ a záleží ti na zdravej výžive? Vyskúšaj FIT MENU

Obľúbený BeCool Catering, ktorého služby oceňuje aj Kancelária Prezidentky SR spojil sily s trénerkou a výživovou poradkyňou, Ing. Mgr Romanou Komarňanskou, a spoločne vytvorili týždenne FIT MENU – donášku jedla na celý deň počas pracovného týždňa. Šéfkuchár z BeCool Cateringu Michal Lasik je zárukou chuti a Romana zasa vyváženého energetického a výživového zloženia. A práve o tom sme sa s ňou rozprávali v nasledovnom rozhovore. Čítať viac..

fitstyl, nove cislo, chudnutie, zdraviy, vyziva, detox, relax, jar, magazin, fitness, cvičenie, šport, zdravá strava, výživa, diéta, recept, doma, somdoma, april

Bláznivo dobrý APRÍLOVÝ FIT štýl je tu!

Jarné slniečko nám už pomaly začína zohrievať líčka, aj keď nateraz takto cez rúška. Aj tento mesiac sme dali dokopy tie najaktuálnejšie témy, ktoré vám spríjemnia nasledujúce dni. Ak by ste ich doma „zhltli“ prirýchlo, zalistujte v článkoch priamo na našom webe. Čo vás čaká v aprílovom čísle? Čítať viac..

Článkov: 432