Infošky články

deň narcisov, liga proti rakovine, narcis, zbierka, rakovina, onkologickí

Deň narcisov má dnes 26 rokov

Na Slovensku pribúda ročne 40 000 onkologických pacientov a práve pre nich je určená zbierka narcisov. Je symbolom a zároveň podporou onkologickým pacientom. Práve v tento deň si môžeme pripnúť narcis a vyjadriť tak ľuďom s rakovinou svoju spolupatričnosť. Čítať viac..

dm drogerie, otestujte

OTESTUJTE produkty zn. Sportness z dm drogerie markt

Teraz máte možnosť vyskúšať proteínové pochúťky zn. Sportness od dm drogerie markt. Uvítate ich ako rýchly snack či pochúťku na doplnenie energie po športe. Využite túto šancu, prihláste sa na testovanie a podeľte sa s nami o vaše skúsenosti a postrehy. Čítať viac..

upratovanie, čistá domácnosť, domácnosť, dm drogerie markt, sviečka, difuzér

Čistá a žiarivá domácnosť

Čistá a príjemne voňavá domácnosť je základom harmonického domova, v ktorom sa všetci členovia rodiny cítia dobre. Nie je však potrebné zahltiť sa zbytočne veľkým množstvom čistiacich prostriedkov. Čo by nám doma nemalo chýbať? Čítať viac..

L´Oréal Paris , L´Oréal, krém L´Oréal, peeling, hydratačný krém

Starostlivosť o pleť na jar

Po dlhých mesiacoch plných mrazivého počasia nás pomaličky zima opúšťa a my sa môžeme začať tešiť na teplejšie a dlhšie dni plné slniečka. Verte, že vaša pleť ocení príchod jari rovnako ako vy. Čítať viac..

HIT, bobule, histamínová intolerancia, histamín

Histamínová diéta: Čo by nemalo vo vašom jedálničku chýbať?

Ak ste si vypočuli diagnózu histamínová intolerancia, iste vám ako prvé preletela hlavou otázka: Čo budem vlastne jesť? Zoznam potravín vhodných pre histamínovú diétu totiž na prvý pohľad nevyzerá až tak lákavo. Dobrou správou však je, že vďaka rôznym chutným alternatívam dnes môžete histamínovú intoleranciu zvládnuť s maximálnou ľahkosťou. Čítať viac..

Článkov: 431