Infošky články

F&F, F&F Active

Zahájte úvod roka v cvičiacom rytme

Vykročte do nového roka s chuťou sa hýbať a v komfortnom cvičebnom oblečení. Britská módna značka F&F prináša kolekciu Active, ktorá povzbudzuje k aktívnemu životu, a to všetko v štýlovom dizajne a za dostupnú cenu. Čítať viac..

Bobule

Vianočné darčeky pre každého, kto chce byť fit a zdravý celý rok

Ešte stále vám pod stromček chýba pár darčekov, no pomaly vám dochádzajú nápady? Ak chcete obdarovať svojich blízkych darčekom, ktorý im zabezpečí pevné zdravie a imunitu po celý rok, určite sa zamilujete do pestrej ponuky slovenskej značky Bobule. To, že skvelo chutia a môžete si vybrať z rôznych dizajnových darčekových balení, je len čerešničkou na torte! Čítať viac..

Mikrozelenina - ideálny darček pre Vás a vašich známych

Mikrozelenina - ideálny darček pre Vás a vašich známych

Mnohí poznáme nakličovanie semien, za účelom konzumácie mladých klíčkov. Mikrozelenina je čosi podobné, ale predsa iné. Ide o mladé výhonky rastlín vysoké približne 3 až 8 cm, teda už nie malé klíčky, ale ešte ani dospelé rastliny. Konzumujú sa z nich listy a stonky, a to v surovom stave. Dopestovať si taký hrášok, brokolicu, kapustu, rukolu, reďkovku, kel, kaleráb zvládne aj úplný začiatočník. Čítať viac..

10 tipov ako úspešne schudnúť

10 tipov ako úspešne schudnúť

Chudnutie a udržiavanie hmotnosti sú v skutočnosti dve strany tej istej mince. Návyky, ktoré vám pomôžu zhodiť kilá, sú pritom tie isté ako tie, ktoré vám pomôžu si tento úbytok hmotnosti aj udržať. Koniec koncov, chudnutie sa nepovažuje za úspech, ak sa vám nepodarí zachovať si dosiahnutý výsledok. Čítať viac..

Článkov: 427