TESTOVALI ste denný a nočný krém Resurface od FARMASI. Ako ste krémy zhodnotili?

Redakcia | 10. marec 2022
farmasi, testovanie, nočný krém farmasi, denný krém farmasi, resurface krém, resurface FARMASI
foto: FARMASI

10 čitateliek FIT štýlu malo možnosť zúčastniť sa testu na kozmetické produkty. Testoval sa denný a nočný krém z radu Resurface od FARMASI.

Testovali ste kozmetické prípravky od FARMASI:

  • Denný krém s SPF30 Resurface

Unikátny denný hydratačný krém s SPF30 sa ľahko vstrebáva, bojuje so suchou pleťou a príznakmi starnutia. Poskytuje žiarivo vyzerajúcu pleť, a zároveň ju chráni pred slnečným žiarením.

  • Nočný krém Resurface

Vyživujúci nočný krém so zázračným zložením obohateným o retinol, pomáha pleti získať pevnosť a prirodzene v nej posilňuje kolagén a elastín. Zloženie podporuje pevnosť a hydratáciu pleti, redukuje výskyt línií počas spánku a obnovuje hladkú a žiarivo vyzerajúcu pleť.

Dámy, ktoré krémy testovali boli s kvalitou spokojné

Všetky respondentky priznali, že prvotným impluzom k testovaniu krémov boli prvé príznaky starnutia ich pleti. Každá z nich uviedla, že sa už s prípravkami vhodnými na prvé vrásky stretla a skúšala efekt na svoju pleť. Výsledky neboli uspokojivé natoľko, aby si vybrali svoj nový účinný krém. Keďže sledujú a vítajú novinky v kozmetike, možnosť testovania nových krémov Resurface ich potešila. Výrobky Resurface obsahujú inovatívne prírodné aktívne zložky na podporu pleti. Pre 90 % respondentiek sú dôležité klinické a dermatologické testy produktov.

Čo na produktoch Resurface respondentky ocenili najviac?

  • pozitívne privítali výrazné hydratačné účinky krému
  • vyhovovala im konzistencia oboch krémov
  • jemná prírodná vôňa krémov Resurface ich nadchla
  • ocenili vzhľad, vyhotovenie a dizajn balenia krémov
  • celkovo bola ich spokojnosť s testovaním výrobkov Resurface vysoká

Aj napriek tomu, že pre všetky respondentky to bola prvá skúsenosť s produktami Resurface od FARMASI, pri ich používaní rady zostanú aj naďalej a odporúčajú ich každej žene, ktorá hľadá kvalitné produkty na omladenie pleti.