Toyota Aygo na víkend či balíček kozmetiky trend IT UP? Pozývame ťa na októbrovú roadshow.

Redakcia | 8. október 2018
Toyota Aygo na víkend či balíček kozmetiky trend IT UP? Pozývame ťa na októbrovú roadshow.

Hádaj čo! Máme pre teba súťaž o parádne auto Toyota Aygo na celý víkend a skvelé produkty značky trend IT UP. Ak sa chceš vyvážať po meste so svojou kamoškou, nezabudni sa zapojiť. Vďaka našej roadshow prinesieme aj do tvojho mesta opäť o kúsok krásy viac.

Takmer každá z nás sa necháva s radosťou rozmaznávať, patrí to k našej prirodzenej povahe. Svoje pocity a nálady totiž často vyjadrujeme pomocou zovňajška. Sme experimentátorky. Jeden deň chceme vyzerať ako filmové hviezdy, inokedy zase ako #wakeuplikethis dievčatá z Instagramu.

Jednou z nich je aj influencerka Betka Saloňová (@beth.sal), s ktorou sme sa vybrali na cesty po Slovensku. Spoločne ti tak chceme porozprávať o rôznych beauty trikoch, ako sa správne nalíčiť, či ako zvýrazniť a podčiarknuť svoju výnimočnú krásu.

Súťaž o skvelé autíčko Toyota Aygo na celý víkend

Určite sa aj v tvojej kozmetickej taštičke nájde obľúbený produkt značky trend IT UP a nás zaujíma, ktorý kúsok sa ti osvedčil najviac. Preto nám ho odfoť, pokojne popíš aj to, prečo je práve on tvoj vyvolený a zaves si ho najneskôr do 21. 10. 2018 na svoj Instagram s hashtagmi #krasnasdm a #ToyotaAygoNaVikend. Potom už len dúfaj, že sa na teba usmeje šťastie a z hashtagu Toyota Aygo na víkend sa stane skutočnosť.

trend IT UP roadshow s autíčkom Toyota Aygo

Toto isté autíčko bude zároveň celý október putovať aj po Slovensku. Stačí prísť na jednu z roadshow zastávok a hľadať odparkovanú purpurovú Toyotu Aygo. Daj si s ňou selfie (kreativite sa medze nekladú) a uverejni ju na svoj Instagram s hashtagom #krasnasdm. Následne zbehni do predajne dm drogerie markt, kde ťa už bude čakať balíček dekoratívnej kozmetiky zn. trend IT UP.

Keď už tam budeš, rozhodne sa nechaj rozmaznať našou vizážistkou, daj si poradiť v oblasti líčenia či len tak si pokecaj s Betkou, ktorú nájdeš vo vybranej dm-ke v čase od 14.00 do 18.00 hod.

Kde všade sa môžeme vidieť?

•    04. 10. v Poprade na Námestí svätého Egídia 290/124,
•    05. 10. v Prešove na ulici Armáda generála L. Svobodu 21/a,
•    06. 10. v Košiciach v OC OPTIMA,
•    13. 10. v Banskej Bystrici v SC EUROPA,
•    15. 10. v Nitre v OC Centro,
•    16. 10. v Lučenci na ulici T. G. Masaryka 18.

Nenechaj si ujsť tento malý sviatok krásy, my s Beth.sal sa na teba tešíme už teraz!