Zdravšie maškrtenie vďaka TUC Bakefuls (bez vyprážania)

Redakcia | 11. september 2019
TUC, bakefulls, bez vyprazania, lupienky
foto: TUC Bakefuls

Zaskočil vás hlad? Lupnite si na desiatu nové ľahučké lupienky TUC Bakefuls. Obľúbená značka slaných snackov TUC uvádza na trh nový produkt, slané pečené lupienky TUC Bakefuls. Cielia nimi na aktívnych mileniálov, ktorí hľadajú zdravšie alternatívy slaných pochúťok.

Lupienky TUC Bakefuls si vďaka originálnemu výrobnému procesu pečenia, nie vyprážania, zachovávajú chrumkavosť typickú pre krekry a chipsy, sú však tenšie a krehkejšie. K dispozícii sú v troch obľúbených príchutiach – solené, s príchuťou krémového syra a cibule a s chuťou Sweet Chilli.

Nový segment TUC Bakefuls v praktickom balení obsahuje tenké a krehké lupienky, ktoré sú vďaka procesu pečenia ľahšie, voňajú po ohni a zároveň obsahujú menej soli. Balenie TUC Bakefuls má ideálnu veľkosť tak akurát pre jedného na cesty, olovrant alebo večerné posedenie vo dvojici pri víne. Praktické balenie je plné chutných a chrumkavých plátkov, ktoré sú hneď poruke, zmestia sa do batohu, kabelky alebo väčšieho vrecka.

„Aktívna generácia mileniálov je nekompromisná, pokiaľ ide o chuť a kvalitu. Radi zdieľajú zážitky s ostatnými a kombinujú určitú dávku rebelantstva so zdravým životným štýlom. Pokiaľ ide o snacky, očakávajú praktické balenie na cesty, kvalitné ingrediencie a nadupanú chuť, hovorí Jan Byrtus, manažér značky TUC. „TUC Bakefuls sú novým segmentom medzi vyprážanými chipsami a klasickými krekrami, pričom nie sú ani jedným, sú to proste lupienky – ľahké, tenké, krehké, chrumkavé, s plnou chuťou,“ dopĺňa J. Byrtus.