Po akých ŽENÁCH túžia MUŽI?

Zuzana Vrecková; spolupráca s: PhDr. Miroslava Muráriková | 5. júl 2017
Po akých ŽENÁCH túžia MUŽI?

Či mužov priťahujú prsnaté blondíny, alebo nízke ryšavky, rozoberať nebudeme. Vzhľad je síce dôležitý, no na to, aby muž s vami strávil celý život, jednoducho nestačí. Preto sa pozrime na osobnostné črty, ktoré muži vyžadujú.

1. Pornohviezdy

Sexuálne otvorená žena. Vyhráva tá, ktorá nie je upätá. Tá, ktorá sa nebojí vzdychať a má chuť si to užiť v kuchyni, na práčke či vonku počas prechádzky.

2. Dominy

Bod dva úzko súvisí s bodom číslo 1. Áno, sme v 21. storočí a časy, kedy muži túžili po oddaných a poslušných partnerkách, sú preč. Dnes bažia po dominách. Po žene, ktorá v posteli vie, čo chce a vie, ako to dosiahne. Veď keď sme toľko bojovali za emancipáciu, tak prečo ju neprejaviť aj v spálni?

Čítajte tiež: Po týchto mužoch ženy túžia. Ktorý typ muža oslovil vás?

3. Gazdinka a matka

Mať vždy na stole teplé jedlo, čistú domácnosť, v ktorej veci šlapú ako hodinky, a zároveň je o deti postarané, aj keď si muž pospí na minútku pri futbalovom zápase. Muži chcú byť rozmaznávaní a cítiť sa ako v bavlnke.

4. Najlepšia kamarátka

Potrebujú pri sebe niekoho, pred kým môžu byť sami sebou. Môžu grgať, prechádzať sa v trenkách, môžu hovoriť vtipy a žena im bude rozumieť. Bude sa na nich smiať a pozrie si s ním aj športový prenos. Ale pozor, nie preto, aby bol muž spokojný. Ale preto, lebo je na rovnakej vlne a chce si ho pozrieť.

Po akých ŽENÁCH túžia MUŽI?

Zatiaľ čo v minulosti mužom stačila kamarátka, gazdiná a matka, dnes tomu tak nie je. So stúpajúcou tendenciou rozvodov si chlapi uvedomujú, že k životu potrebujú asi aj viac ako len opraté ponožky či diaľkový ovládač.

Mužské nároky sa dokonca líšia v závislosti od ich veku. Kým mladší sa zvykli uspokojiť so všeobecnými tuctovými charakteristikami konkrétnej ženy, starší už túžia po zaujímavejšej osobnosti, aké bežne nestretnú v nákupnom centre či kancelárii v práci.

Čo si myslíte vy? Sú muži pomstychtivější ako ženy?

Túžia po niečom viac, niekom, kto ich bude inšpirovať, obohacovať osobne alebo profesionálne, niekoho, kto vo svojskom zmysle zažiari medzi väčšinou. Najlepšia je kombinácia gazdinej, sexuálnej dračice a jeho vlastného JA v ženskom prevedení.

Dá sa štylizovať do akejkoľvek polohy a ak si chcete silou-mocou pri sebe nejakého muža udržať, sú na to triky. Avšak len na dobu určitú.

Pokiaľ nezdieľate rovnakú optiku na svet a v budúcnosti by ste chceli byť vo svojom domčeku, zatiaľ čo on túži prejsť peši Indiu a Tibet, ak sú vo vašom vnímaní fundamentálne rozdiely, raz pochopíte, že ste sa zubami-nechtami držali vzťahu, o ktorom ste boli presvedčená, že má zmysel a nakoniec s poľutovaním uznáte, že ste len premárnili veľa rokov.

Čítajte tiež: Je odpustiť naozaj taký problém?

„Sú ženy, ktoré majú silné zmyslové vyžarovanie a pokiaľ majú aj výraznú osobnostnú charizmu, sú prirodzené a sebavedomé, je pochopiteľné, že sa stávajú objektom túžob mnohých mužov a automaticky majú punc nedostupnosti.

V rámci prirodzeného výberu by sa k nim mali dostávať tí najsilnejší a intelektovo najbližší jedinci, ktorí medzi sebou musia zabojovať a zaujať ženu, o ktorú im ide. To je mužská prirodzenosť. Opačne to funguje na úplne iných princípoch,“ vyjadrila sa psychologička PhDr. Muráriková.

Mohlo by vás tiež zaujať: Ako zvládnuť žiarlivosť?