Články

Aké ochorenia spôsobuje chronický stres?

Aké ochorenia spôsobuje chronický stres?

Stres hrá v mnohých ochoreniach kľúčovú úlohu a môže byť až na 70 % zodpovedný za vznik zdravotných problémov. Pokiaľ budete vystavený častému stresu veľkej intenzity, tak vám nepomôže ani tá najlepšia výživa na svete. Čítať viac..

Takto vyzerajú spomienky vytetované na koži

Takto vyzerajú spomienky vytetované na koži

Alican Gorgu je turecký tatér, ktorý premieňa svojich klientov na živé, chodiace fotoalbumy. Ako predlohu na tetovanie používa staré fotografie, ktoré chcú mať ľudia zvečnené na svojej koži. Využíva pri tom svoj vlastný jedinečný štýl tetovania, ktorý nazval „Retro Minimal“. Čítať viac..

Pozvali sme včely do miest

Pozvali sme včely do miest

Bratislava 18. septembra 2017 – Viac kvitnúcich kvetov, zmenený režim kosenia tak, aby trávnik stihol vykvitnúť, viac úkrytov pre hmyz a kúsok prírody v meste. Aj týmito opatreniami sa snaží mestská časť Bratislava – Nové Mesto prilákať na zelené plochy opeľovače. Čítať viac..

Vynikajúce halušky z batátov

Vynikajúce halušky z batátov

Nemôžete odolať slovenskému národnému jedlu? Nevadí, teraz si ich môžete dopriať v ich zdravšej verzii podľa tohto receptu. V knihe "Z fitka do kuchyne špeciál II" od Lucie Švaral a Fitshaker tímu nájdete veľa ďalších receptov, ktoré sú zdravé, rýchle a udržia vás FIT. Čítať viac..

Článkov: 2796