Ryža v hlavnej úlohe: Recyklujte potraviny + 4 chutné RECEPTY
Máme za sebou obdobie „hojnosti". Počas decembra a januára sme si dopriali sladké i slané dobroty, niekoľkochodové menu, špeciálne chuťovky a exotické ovocie, ktoré si počas roka možno nedoprajeme. Je čas odľahčiť organizmus, trávenie, postavičku i prievan v peňaženke.
Zostala vám ryža z nedeľného obeda?
Ponúkame vám tipy na nízkonákladové recepty, pri ktorých ušetríte a zároveň získate skvelý pocit zo zrecyklovania pokrmov, ktorých máte doma prebytok. Pretože aj jedlu treba dať druhú šancu. Naučte sa čarovať s potravinami, možno budete prekvapené aké chutné recepty dokážete vymyslieť. Dobrý pocit z nevyhadzovania jedla je bonus navyše.
Sladké vegánske raňajky 4x inak
Pre náhľad receptu kliknite na daný obrázok.
Ryža, hrášok a mrkva v podobe zeleninových placiek
2 - 4 porcie podľa množstva surovín
Ryžovo-špenátové fašírky so syrom
2 - 4 porcie podľa množstva surovín
Mrkvová nátierka
2 porcie
Jablkové šupky nevyhadzujte: Zahrejú vás v čaji
4 porcie
Viac receptov nájdete na našom webe FIT štýl TU..