20tisíc krokov a uprataný les: Výzva, ktorá sa neodmieta!

Redakcia | 11. máj 2024
20tisíc krokov a uprataný les: Výzva, ktorá sa neodmieta!

Spojme prijemné s užitočným: ďalšia výzva v rámci FIT štýl Challenge Vitality Boost 2024!

Milí Fit štyláci, je čas na zmenu!
Ste pripravení na novú výzvu, ktorá spojí príjemné s užitočným a pomôže nielen vám, ale aj našej planéte? Pre tento úžasný úkon budete potrebovať iba trochu času, chuť vyraziť von do prírody a dobrú náladu!

Čo potrebujete?

  1. Chuť veľa kráčať: Pripravte sa na prechádzku v prírode, ktorá bude nielen zábavná, ale aj prospešná.
  2. Gumené rukavice: Ochrana je dôležitá! Gumené rukavice vám pomôžu bezpečne zbierať odpadky.
  3. Igelitové vrecia: Na triedenie odpadu - plasty, papier, zmiešané. Takto sa postaráte o to, aby vaše úsilie malo najväčší možný pozitívny vplyv.
  4. Dobrá nálada: Nezabudnite na úsmev! Vždy je lepšie, keď sa zábava mieša s užitočnosťou.
  5. Nejaký snack: Aby ste mali dostatok energie na túto dobrodružnú cestu.

Poďme na to:

Vyberte sa do prírody: Nastavte si krokomer a vyrazte na prechádzku do blízkeho parku, lesa alebo na miesto, ktoré máte radi a chcete ho upratať.

Upratujte: Počas vašej prechádzky sa zohrávajte s úlohou správcu prírody. Nielenže budete kráčať, ale budete sa aj zohýbať pre odpadky a nosiť vrecia s nimi. Každý zhromaždený kúsok odpadu je krok k čistejšej prírode!

Zdieľajte svoj pokrok: Po návrate domov nezabudnite zdieľať so všetkými účastníkmi našej FIT Štýl Challenge, koľko krokov ste urobili, kadiaľ ste chodili a koľko odpadkov ste vyzbierali. Vaša snaha môže inšpirovať ostatných k podobným činom a spoločne môžeme spraviť veľký kus práce!

Prečo je to dôležité?
Spojením príjemného s užitočným nielenže získate úžasné pohybové skúsenosti, ale tiež prispievate k čistejšej Zeme. Každý krok, každý zhromaždený kúsok odpadu je dôležitým krokom k zachovaniu našej planéty pre budúce generácie.

Tak neváhajte a pridajte sa k nám v tejto úžasnej výzve! Spočítajme spoločne kroky a odpadky a urobme niečo dobré pre seba i pre našu planétu. Spojme sily a urobme veľký rozdiel v našom svete!  #FITVitalityBoost2024 #ČistáPríroda #FitŠtýlChallenge