FIT štýl running team články

Janči Dömény, bežecký plán, piaty týždeň, Beh pre zdravé prsia, príprava na beh, reprezentant SR v behu, beh na krátke vzdialenosti, @coachjanci

BEŽECKÝ PLÁN trénera Jančiho Doményho: 5. TÝŽDEŇ

Bežíme do finále! Kto nezačal, stále má šancu zapojiť sa. Beh pre zdravé prsia 2022 štartuje už 29.5.2022. Témou je rakovina prsníka a jej prevencia. Zapojením sa do charitatívneho behu podporíte tri organizácie, ktoré sa šíreniu osvety venujú. Ružová stužka, Amazonky a Onkomamky dostávajú do povedomia dôležitosť prevencie a významu mamografického skríningového vyšetrenia. Čítať viac..

Nový svet behu – virtuálne behy

Nový svet behu – virtuálne behy

Ako to bude v tomto roku s bežeckými podujatiami? To zatiaľ ešte nikto nevie. Za ostatné mesiace sme sa naučili niečo nové o behu. O virtuálnom behu. Tak ako všetko na svete, aj tento typ podujatia má svoje plusy a mínusy. Čítať viac..

Beh ako zrkadlo osobnosti a sebapoznania

Beh ako zrkadlo osobnosti a sebapoznania

Mnoho ľudí, ktorí pravidelne behajú povie, že je to úžasný ventil hlavy. Toto je pravdepodobne argument číslo jeden, prečo behať. Na takmer rovnakej úrovni bude benefit v prospech zdravia pohybového aparátu a kardiovaskulárneho systému, ergo, že sa budeme vedieť svižnejšie hýbať a nezadýchame sa tak rýchlo. Čítať viac..

Článkov: 37