FIT štýl Challenge VITALITY BOOSt 2024 má svoje finále aj výhercov!

Redakcia | 3. júl 2024
FIT štýl Challenge VITALITY BOOSt 2024 má svoje finále aj výhercov!

Vitality BOOST 2024 dopísala svoj príbeh... kto sú výhercovia a ako sa nám darilo?

Milí účastníci FIT štýl CHALLENGE,

 

po dvoch mesiacoch aktivít, inšpirácií a motivácií sa naša výzva VITALITY BOOST 2024 blíži ku koncu. Chceli by sme vyjadriť obrovské ďakujem všetkým, ktorí sa do nej zapojili. Bolo vás viac ako 700 registrovaných účastníkov a mnoho ďalších, ktorí sa aktívne zapájali rôznymi spôsobmi.

 

Spoločne sme prešli cestou plnou cenných rád a tipov na zlepšenie životného štýlu, denných výziev a možností vyhrať skvelé ceny. Vaše úsilie a odhodlanie nám ukázali, že aj malé kroky môžu viesť k veľkým zmenám.

 

S radosťou oznamujeme, že pristupujeme k uverejneniu výhercov veľkého záverečného žrebovania, v ankete máte ešte poslednú možnosť vyhrať a na konci nájdete rekapituláciu celej výzvy. 

Radi by sme vás tiež požiadali o vyplnenie nášho dotazníka spokojnosti. Vaša spätná väzba je pre nás nesmierne dôležitá a pomôže nám zlepšiť budúce výzvy. Najližšie pre vás chystáme CHALLENGE na jeseň a chceme, aby bol ešte lepší a zaujímavejší. Ako motiváciu na vyplnenie dotazníka ponúkame možnosť vyhrať knihu "60 dní k novej postave".

Ďakujeme vám ešte raz za vašu účasť a tešíme sa na ďalšie spoločné výzvy!

 

S pozdravom,

tím FIT štýl 

KTO sú výhercovia FIT štýl Challenge Vitality Boost 2024?